❣ Je suis Charlie ❣

0

Hedbo

Illustrasjon: Lise Myhre / nemi.no

Jeg klarer ikke formulere meg, hjernen går i svart, så jeg låner ordene til Øyvind Strømmen:

«For det spiller selvsagt ingen rolle at Charlie Hebdo er et kontroversielt ukeblad. Terrorangrepet i Paris i går var et angrep på ytringsfriheten, og et angrep på den frie pressen, og det helt uavhengig av om bladet er kontroversielt. Gjerningsmennene – to av dem antagelig nylig hjemvendt fra Syria – representerer en menneskefiendtlig, hatsk og totalitær ideologi, uavhengig av hva du, jeg eller noen andre skulle mene om Charlie Hebdo som tidsskrift. Dette var et angrep på det liberale demokratiet, helt uavhengig av om du eller jeg synes om tegningen av en gråtende Muhammed. Dette var et angrep på pressefriheten, helt uavhengig av hvor platte eller dumme jeg eller andre måtte synes at andre Charlie-karikaturer er.»

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.