God Jul til dere kjære blogglesere!

6

Photo 23.12.14, 16.53.13 (1)

Kjære blogglesere!

Jeg la ut en hilsning på bloggens Facebookside i går, men jeg må jo selvfølgelig legge den ut som eget innlegg også. 😀

Først at alt vil jeg takke så hjertelig jeg bare kan til dere som leser bloggen, kommer med kommentarer, deler og liker innlegg. Slik holdes bloggen levende, og det betyr veldig mye for meg med de gode tilbakemeldingene jeg får.

Takk til dere som har kontaktet meg direkte etter å ha lest på bloggen – jeg vet det er noen jeg ikke har rukket å svare enda, men det er heldigvis noen dager igjen av året.. 😉

Av og til stjeler andre sosiale medier mye tid som tidligere ble brukt til blogging. Slik har det nok vært i år (der er Facebook en stooor tidstyr), samt at andre livshendelser har gjort at bloggen har blitt nedprioritert. Likevel ønsker jeg fortsatt å holde den i live. Etter å ha blogget siden 2007 er den på en måte hjertebarnet mitt.

Til alle dere vil jeg si: Riktig God Jul og Godt Nytt År!

Håper at alle på en eller annen måte får en høytid som passer akkurat for _deg_. Enten du feirer stort eller lite, alene eller sammen med mange, med torsk, ribbe eller knekkebrød. Lite eller stort juletre, en eller mange pakker under treet. (Vi har forøvrig en fornuftig størrelse på treet i år, i motsetning til tidligere års mega-tre. 😉 )

Mine varmeste tanker og gode ønsker går til dere alle sammen. Jeg er utrolig glad for alle de gode nettvennene jeg har truffet blant annet gjennom bloggingen.

Varme juleklemmer fra
Cathrine

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Så fint at bloggen lever videre!
  Og da får også jeg som ikke er på facebook ønsket deg en riktig God Jul! og håper du får virkeliggjort så mye som mulig av planene dine for denne tiden.

  • Tusen takk for gode ord, nofu! 🙂

   Jeg ser dessverre at Facebook spiser opp mye av tiden jeg er på nett, og at det blir en del «kortblogging» på Facebook-siden til bloggen…. Lettvint vettu, lett å dele også.

   Men samtidig verdt å huske at ikke alle er på FB!

   Håper du hadde en god jul, og riktig god nytt år! 🙂

 2. Nå må jeg vel egentlig si godt nytt år. Selv om jeg var innom før jul :).

  Alltid glad for oppdateringene dine, enda mer glad for dem nå som jeg for første gang har vært innom siden din på FB. Takk for at du er så kunnskapsrik, godt orientert og ikke minst d e l e r. I dag er det altså Finn Skårderud’s esseay i Aftenposten. En lise å lese. Skal følge deg på FB heretter.

  • Godt nytt år, Lisa! 🙂

   Og tusen takk for gode ord!

   Jeg synes jo at sosiale medier får en større verdi når man faktisk deler det man finner som er bra. Enten det er på blogg, på Facebook, Twitter eller Instagram for den saks skyld.

   Men det havner nok en god del «bonusmateriale» på FB-siden til bloggen altså. Jeg merker at saker jeg for noen år siden ville ha skrevet en bloggpost om, nå heller blir «kortblogget» på bloggens FB-side. Lettvint vettu. 😉

   Samtidig er det ikke bare positivt, for man mister de leserne som ikke er på Facebook og det er ikke en like god øvelse i å tenke og skrive når man bare deler en link med en kommentar på 1-2 linjer, som når man setter seg ned med et tomt blogginnlegg og forsøker å fylle det med sammenhengende tekst.

   Kanskje noe jeg skal bli mer bevisst på i 2015, at jeg må holde skrivingen ved like og faktisk skrive noen flere bloggposter. 🙂

 3. Tusen takk for gode ønsker og for at du holder bloggen gående. Det er finfint! Og siden jeg er så sent ute: Vel overstått, godt nytt år og takk for det gamle!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.