Klart jeg må ha LILLA julestjerne!

0

IMG_8171.JPG

 

Haha, det er så mange jeg kjenner som sier at de forbinder akkurat meg med lilla. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg, har vel antagelig fremstått som litt «lillagal» til tider. 😉

Kanskje det har noe med alle de lilla neglelakkene å gjøre??

I alle fall: Da jeg i går gikk en snartur innom Plantasjen (som er nyåpnet på Sankthanshaugen Senter – yay!) så jeg at de hadde lilla julestjerner, og da tenkte jeg – «Så perfekt, lilla er jo adventsfargen, og da kan jeg ha disse helt frem til jul!» Store og fine var de også.

Nå finnes det jo egentlig ikke lilla julestjerner – de er egentlig hvite, men de har stått og blitt vannet med lilla-farget vann mens de har vokst, og da blir de slik. Hvis de kommer ut nye blomster på dem, kommer de til å være hvite.

Jaja, jeg synes de var veldig fine jeg da. <3 Og forhåpentligvis får jeg opp resten av adventspynten før helga også! 😀 Det er i alle fall lov å håpe.

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.