For dyrt å bli syk

3

IMG_3414.JPG
Jeg fant dette bildet på Norske Hemmeligheter.
Det kan koste dyrt å bli syk for oss som har ME også. Ikke i kroner og øre, men i enda flere dager og uker med sterke smerter, alene i senga. Jeg er jo også da blitt omtalt som «smittevernpatruljen», haha 😀

Det er «Global Handwashing Day» den 15. oktober hvert år – i dag! Bidra til å redusere smitte ved å fokusere ekstra nøye på håndvasken (og ikke bare i dag!) og husk at din tid er ikke viktigere enn alle andres – du får ingen premie og definitivt ingen stjerne i boka av å sende syke barn på skolen eller gå på jobb syk selv og på den måten risikere å smitte andre.

Share.

About Author

3 kommentarer

    • Det er mange gode poenger i NORSKE HEMMELIGHETER! 😀

      Håper det ikke gjør noe at jeg brukte bildet som illustrasjon, jeg prøvde å legge inn en link til det. <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.