Hei oktober!

6

Sånn, da var vi ferdig med september.

Det var en relativt lite begivenhetsrik måned for meg IRL, men jeg fikk desto mer tid til å ligge på sofaen med laptopen i fanget. Det resulterte i litt mer aktivitet på bloggen, mye drevet av innlegget «Velkommen til livet som langtidssyk. En slags guide»Takket være alle som har likt, delt og kommentert fikk innlegget stor spredning og mange lesere – en bloggers drøm. 🙂

Solsike

Jeg har én solsikke igjen på balkongen som ikke har kommet ut enda. Lurer på om det blir noe av den før frosten dukker opp? Litt skeptisk, den får ikke akkurat mye sol.

Selv om jeg setter like stor pris på kommentarer på Facebook og Twitter, er det fortsatt litt gøy å dele ut heder og ære til de som kommenterer her på bloggen.

Toppkommentatorene for september 2014 er:

1. Inger

2. Kirsti

3. Maria

4. Fru Fryd

5. Helene

Tusen tusen takk til dere og alle andre som leser og liker bloggen. Vil du følge/like bloggen på Facebook så finner du den her. På Facebook-siden deler jeg også en del «bonusmateriale» som ikke kommer med på bloggen, slik som blogganbefalinger, korte oppdateringer, bilder og annet snacks.

Med ønske om en riktig god oktober til alle! ♛ 

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Jeg prøver å være god på bunnen men sannelig er det ok å snuse på toppen en gang iblant også;) Tusen takk for heder og ære – og riktig god oktober til deg og alle der ute!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.