Festneglelakk 2014: Dior «Golden Shock» Holiday 2014 Collection

0

dior_holiday2014_goldenshock_promo

Når høstlakkene endelig er kommet i hus og blir beundret og utprøvd litt etter litt, begynner det også å komme drypp av info om hva vi kan vente oss til festsesongen i vinter.

Dior kommer med en kolleksjon som heter «Golden Shock», og den er virkelig så lekker at jeg fikk helt hakeslepp da jeg så den. (For ikke å snakke om at jeg har en god venninne jeg ofte tenker på som «gulldama», og hun  se dette tenker jeg!)

Det kommer fire nye neglelakker, Diorific Vernis: Shock (762), Mirror (022), Smoky (990) og Gold Equinoxe (241). I tillegg kommer det en effekt-overlakk med bladgull-effekt (001).

Dette er virkelig lekre festneglelakker!

Dior "Golden Shock" Holiday 2014: Diorific Vernis "Smoky" #990

Dior "Golden Shock" Holiday 2014: Diorific Vernis

From the inception of the House of Dior, gold has been a signature color of the brand. From Mr. Dior’s first creations, which incorporated highlights of rich gold as luxurious accents, to the modern-yet-timeless looks of Raf Simons, which feature metallic gold elements to balance audacious shades of red, pink, blue and yellow, gold remains a constant theme. Now, the Dior Golden Shock Holiday Color Collection draws inspiration from Dior’s past and present by incorporating pops of color with dazzling gold accents.

Jeg faller nok spesielt for…. alle sammen egentlig. 🙂 Nå er ikke overlakken med bladgulleffekt noe nytt, jeg har allerede noe lignende fra OPIs James Bond-kolleksjon som kom i 2012. Men det er likevel lekkert!

Jeg forventer alltid glamour av holiday-kolleksjonene, og det får vi i alle fall i rikt monn med Diors «Golden Shock». Promobildet gjør at jeg tenker at festantrekket i vinter må være i mørk sateng, og med gull som aksent. Veldig klassisk og pent. Den hvite, perlemorsfargede lakken ser jeg også for meg til et antrekk i sort og hvitt, med perlesmykker så klart.

Her klarer jeg ikke å stoppe med neglelakkene, men må ta en titt på noe mer fra kolleksjonen.

Øyenskyggepalettene er begge veldig flotte.

Dior "Golden Shock" Holiday 2014: Dior 5 Couleurs Eyeshadow in Golden Reflections #046

Dior 5 Couleurs Eyeshadow in Golden Reflections #046

Dior "Golden Shock" Holiday 2014: Dior 5 Couleurs Eyeshadow in Golden Shock #756

Dior 5 Couleurs Eyeshadow in Golden Shock #756

Det kommer også en kjempeflott gull-øyenskygge!

Dior "Golden Shock" Holiday 2014: Dior Show Fusion Mono #631 Mirror

Dior Show Fusion Mono #631 Mirror (Skimrende gull)

Jeg bruker ikke så mye effekt-pudder, men disse frister likevel. Kan ikke vite at jeg har noe med gullskimmer i….
Dior "Golden Shock" Holiday 2014: Diorific Illuminating Pressed Powder in Gold Shock #001

Diorific Illuminating Pressed Powder in Gold Shock #001 og Pink Shock #002

Dior "Golden Shock" Holiday 2014: Diorific Illuminating Pressed Powder in Pink Shock #002

Lipgloss bruker jeg både til hverdags og fest! Jeg har et par Dior Addict Gloss fra før, og er veldig fornøyd med kvaliteten. Både konsistens og holdbarhet er god, men det er jo alltid smak og behag når det gjelder slike produkter.

Dior "Golden Shock" Holiday 2014: Dior Addict Gloss - Gold Rain #164 & Pink Excess #663Dior Addict Gloss – Gold Rain #164

Dior Addict Gloss – Pink Excess #663

Lebestiftene er spesielle, de har én matt side med lang holdbarhet og én glinsende side slik at man kan legge et effektfullt strøk.

Dior "Golden Shock" Holiday 2014: Diorific Golden Shock Colour Lip Duo Matte & Metallic

Diorific Golden Shock Colour Lip Duo Matte & Metallic

Daring Shock #005, Ardent Shock #006, Passion Shock #007, Mysterious Shock #008

Jeg har kjempelyst på en rød og en mer nøytral av disse!

Dior skuffer sjelden med festkolleksjonene, og her er jeg allerede helt solgt. Det spørs om jeg må spare intensivt fremover og fylle julekalenderen med noen eksklusive godbiter til meg selv… 😉 Kanskje jeg helt tilfeldig må bli med mannen en tur til USA snart…

Kolleksjonen er tilgjengelig internasjonalt fra 15. oktober.

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.