Musikkanbefaling: Styggen på ryggen

2

Det er ikke ofte jeg kan komme med musikkanbefalinger altså.

Dessverre har ME-sykdommen frarøvet meg noe av gleden ved musikk, siden jeg er blitt så innmari lydfølsom. Men selvfølgelig hører jeg litt på musikk innimellom, og så hender det at man ramler over en sang man får gåsehud av. Denne er en slik. Gåsehud over hele meg, lenge.

Føles som jeg er i helvete
Styggen på ryggen har blitt en av mine nærmeste
På skulderen min og minner meg på
Hvor jævla skeis det here livet mitt går
Er det rart jeg er redd
Når styggen på ryggen er han jeg prater med mest?
Oppå skulder’n min og sier at jeg kommer ingen vei her i livet

(Les teksten her.)

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.