Nominert til pris som «Årets Girl Geek» :-D

1

Jeg følger jo ikke godt nok med på Twitter vettu, så jeg fikk jo kaffen i vrangstrupen her når jeg tok en kikk i dag og så denne meldingen:

årets girl geek 2014

Og jeg bare «Hæ? Hva?» 😀 Men jeg vet jo godt hva Girl Geek Dinners er, og jaggu skulle jeg ha likt å være mer involvert i det. Så utrolig stas da, at noen har nominert meg til en sånn pris! Tusen tusen takk, hvem du enn er!

Her er det bare en ting å si: Frem med lykke-tiaraen! ♛ Og med all respekt til de andre nominerte, men det hadde jo vært fryktelig gøy om en nerdeglamblogger vant en slik pris, eller hva? 😀

“Prisen Årets Girl Geek vil gå til en person eller en gruppe som har har brutt barrierer, vist åpenhet og brukt teknologi til å skape en stemme/produkt/verktøy som har gitt høy nytteverdi og/eller medført verdifull endring i samfunnet.”

Du kan nominere flere kandidater frem til 1. oktober.

ggd

 

 

 

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.