Blogganbefaling: Hva er dette for noe sludder?

2

kreftvideo

Jeg har fulgt bloggen til Fr. Martinsen i mange år, og anbefaler virkelig hennes stemme.

I dag leste jeg hennes post om denne kreftvideoen det har vært snakket så mye om i det siste: Hva er dette for noe sludder? Den posten må dere få med dere!

Jeg likte spesielt godt at hun sier at hun krever av seg selv og andre at man ikke snakker på refleks, spesielt når det gjelder alvorlige emner, som kreft.

«Hvis du ikke orker tenke et halvt minutt med de ordene du har til rådighet, så hold kjeft. Det er mitt råd. Det kan føles støtende når folk danser over mitt dødsens alvor, jeg forteller deg dette selv om det ikke er populært å snakke om at man er støtt eller krenket for tiden. Det er ventet av oss alle at vi skal få til å bære alt med letthetens sjarm.»

«Å bære alt med letthetens sjarm», for en vidunderlig presis og velformulert setning om tidens krav og samfunnsånd. Er det rart vi er glade i Fr. Martinsen?

 

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Jeg har i grunnen vært usikker på hva jeg skulle mene om den videoen, om jeg i det hele tatt bør mene noe. Jeg synes Fr. Martinsen får fram noen viktige poeng her.
    Jeg synes videoen er fæl, ganske enkelt fordi jeg ville ikke likt en slik video uansett hvem som var med som rosa dolledamer som åler seg rundt. Ikke skjønner jeg hva det har med trening å gjøre og heller ikke hva det har med sex å gjøre. Så fri og bevar meg for sånne sukkersøte dolledamegreier.

    Så er jo også spørsmålet om hvor langt en skal strekke den strikken med å vise «se hva jeg greier» – flott for de som greier og for de som blir friske, men ikke alle er der eller kommer dit. Hva med dem?

    Så nei, dette er ikke ok, de skulle aldri latt saken sunket ned på det planet med den videoen og det bør de prøve å skjønne og forstå, de som står bak.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.