Den beste Twitter-tråden <3

0

Det er noen hendelser i sosiale medier som bare varmer langt inn i hjerterota. 🙂

Den norske anti-islamske gruppen Norwegian Defence League (les mer her) startet på torsdag 10. september det de trodde skulle bli en hatkampanje på Twitter med denne tweeten:

«Hvis noen har en selvopplevd historie å dele fra det multikulturelle Norge, ta kontakt, så vil en av våre kompentente admins besvare deg.»

De kompentente (sic!) folkene i NDL fikk nok flere svar enn det hadde regnet med, og en helt annen type svar. Som abc nyheter skrev: Hatkampanjen gikk ikke etter planen.

Twitter-meldinger med selvopplevde historier begynte å strømme på, men… de var da positive!?

NDL 2

Jeg lo og lo og lo da jeg leste meg nedover denne tråden. 😀 For en fantastisk respons folk har gitt!
Selv om dette er noen dager siden nå, så har jeg vært inne på twitter-tråden flere ganger for å se om det har kommet nye meldinger. 😀 Tror ikke NDL helt vet hvordan de skal håndtere dette – men tydeligvis er vi som har positive erfaringer med det multikulturelle Norge blitt hjernevasket av anti-rasistene og pro-islamistene. Ja, kanskje vi er islamister hele gjengen, i skjul.

Les hele Twitter-tråden her! (Du trenger ikke ha en Twitter-konto for å lese).

Ja, og bidra gjerne med din historie fra det multikulturelle Norge (det har jeg gjort), og spør om de kompeNtente admins i NDL har noen fornuftige råd å gi. 

☮Fred og kjærlighet!❤

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.