Dagens detaljer: From where I stand

3

IMG_7638.JPG

Jeg har lagt merke til motebloggere og -instagrammere som tar bilde ned mot føttene skriver og tagger det med #fromwhereistand, og det kan jo jeg også gjøre. 

Dagens detaljer er sort og hvitt! En lun høstdag gjør at jeg kan bruke min strikkede Missoni-kåpe. ❤ Jeg vet at det er helt sprøtt, men jeg så denne kåpeni en episode av et TV-show, gjettet at det var Missoni og gav meg ikke før jeg fikk tak i en på eBay. Haha 😀

IMG_7637.JPG

Forøvrig har jeg på meg yndlingssolbrillene fra Chanel, culottes og ankelboots fra H&M. Slike korte, vide bukser som kalles culottes er så populære nå, og veldig behagelige å bå med!

Mannen min egner seg absolutt ikke som bloggfotograf, det kan jeg bare fortelle dere. Da jeg maste på ham om å ta et bilde var det sukking og himling med øynene og et kjapt blikk rundt seg for å forsikre seg om at ingen så på oss. 😉

Jeg måtte passe på at han husket å få med skoene på bildet da!
IMG_7635.JPG

Så er jeg kanskje ikke den beste til å posere for slike motebilder heller haha. Her har jeg nok en del å lære av Coco Rocha, som ikke uten grunn kalles «Queen of Posing». Hun er nok en av mine favorittmodeller, og er kjent for å gjøre slikt som 50 poseringer på 50 sekunder, og er dessuten en talskvinne mot bruken av undervektige, spiseforstyrrede modeller samtidig som hun er super på bruken av sosiale medier. Brains and beauty i den dama altså!

IMG_7636.JPG

Men dagen var bra, og det er ikke langt til Kaffebrenneriet hvor de har både god kaffe og myk brioche med rosiner.

IMG_7639.JPG

Neglelakken var hvit og matchet marmorbordet. (Den er lagt i litt full fart, og jeg har ikke gjort skikkelig cleanup engang, så ikke døm meg for hardt hvis du er neglelakkblogger og leser dette. 😉 )

IMG_7640.JPG

Neglelakken er fra China Glaze og heter «Dandy Lyin’ Around». Det er en hvit, ganske tyntflytende lakk med et fint skimmer i seg. (Fra vårkolleksjonen 2013.)

Et lite glimt av dagens detaljer der altså. Jeg tar frem min indre tiara og gjør meg klar til å ta fatt på resten av uka!

Tiarapower FTW!

 

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Så flott du er. Kjenner meg igjen i å lete etter noe jeg har sett i moteblader. Jeg har en svakhet for designvesker. Ser at hele antrekket ditt matcher! 50 poseringer på 50 sekunder er jo et drømmeobjekt for en fotograf, men jeg skjønner ikke at det er mulig. Ha en strålende helg kjære deg!! Det er så godt å bevege seg i det «lyse og lette»! Klem fra Kjersti

  2. Kjære deg! Her var du jammen stilig! Artig å kommentere litt hos deg igjen, om enn under et annet alias. Jeg er mystisk og lett gjenkjennelig! Hehe! Så herlig kåpe du har på. Skjønner du er spesielt interessert når du anstrenger deg sånn. Og så kult at mannne din tok bilder der jeg ser du strever for å få det slik du vil! Artig du! Klem fra Vicky! Nei, Fru Fryd var det ja! <3

  3. Wow du ser helt smashing ut! Kåpen er fantastisk fin. Lever selv for de dagene der jeg klarer å kle meg opp litt. De er gullverdt!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.