Dagens detaljer: Lyn og torden!

5

På torsdag hadde vi et helt ekstremt uvær her i Oslo! Ikke bare regnet det så gatene flommet over, men det var også torden og lyn så det ristet i huset. Ja, det ble jo til og med flere branner der lynet slo ned.

Jeg hadde hatt en nokså tøff uke, og hadde planlagt å møte en god venninne for litt «dametid» og generell oppmuntring. Det er en velsignelse å ha venner som fungerer som de reneste «vitaminbomber». 😀 Jeg er heldig sånn!

Vi hadde egentlig tenkt oss på BAR Vulkan, der ingen av oss har vært enda, men på grunn av trafikk-kaos og generelt stress ble det heller et litt kortere møte på stamplassen Waldermars her på St. Hanshaugen. Fint det også!

Jeg hadde så lyst til å prøve meg på manikyren fra promobildet til Chanels sommerkolleksjon med lakkene Mirabella og Eastern Light. 

20140627-192727-70047541.jpg

Jeg mistenker at det er en god del retusjering på dette promobildet, for  lett er det ikke å få til denne manikyren altså!

Jeg begynte med to lag av Eastern Light, som i likhet med nesten alle hvite neglelakker jeg har prøvd er nesten umulig å få til pent. Det streker, det blir ujevnt og ikke dekkende osv. osv. Likevel fikk jeg til to lag og sa meg fornøyd med det, siden jeg uansett skulle ha den orange Mirabella (som jeg har skrevet om i en annen post) over.

Jeg brukte noen nail art stickers/guides (eksempler på eBay), og måtte jevne ut litt på frihånd i tillegg. Det er ikke alltid så enkelt hvis man er litt skjelven på hendene! (Og en god grunn til at dere her får se resultatet bare på venstre hånd, der jeg kan male med høyre.)

20140627-192726-70046442.jpg

Dette ble da mitt resultat. Bildet til venstre er tatt utendørs med blits (dagen før stormregnet!), bildet til venstre er uten blits.

Litt mindre hvit kant enn på promobildet, men ellers ble jeg ganske fornøyd og det er nok noe jeg vil prøve med på igjen med andre farger.

Jeg synes orange er en veldig vanskelig farge å fotografere! Det blir alltid mer rødt enn i virkeligheten. Er det noen som har tips til hvordan man får bedre fargegjengivelse av orange farger?? Tar gjerne i mot tips i kommentarfeltet!

Her i huset er det ofte slik at jeg velger manikyr først og antrekk etterpå. Det er en del av planleggingen. 😉 Og ja, jeg synes det er morsomt å finne på antrekk og sette sammen farger, mønstre, struktur og små detaljer. Jeg legger overhodet ikke skjul på at jeg er litt fjasete!

20140627-191506-69306751.jpg

Antrekket ble ganske enkelt denne dagen: En flagrende satengkjole (H&M), mormors gamle perlekjede og en hvit, tynn dressjakke (H&M). Og igjen: Kjolen er oransje, ikke så rød som på bildene!! (Kjolen er forøvrig på salg hos H&M her, men skynd deg, for det er bare noen få i str. 38 igjen! Og om linken ikke virker så er den nok utsolgt.)

Se så fornøyd jeg var med å komme meg ut! 😀

20140627-191505-69305879.jpg

Når det plaskregner er det selvfølgelig viktig å velge riktig fottøy, og det synes jeg at jeg fikk til. 😉

20140627-191314-69194676.jpg

Hvite stroppesandaler med skyhøy hæl er faktisk helt riktig i slikt vær! 😀 Jeg tror at tærne bare har godt av litt regnvann!

Skoene er forresten fra Nelly.

20140627-191505-69305131.jpg

Siden været utenfor var så grått og trist, måtte jeg friske opp litt hjemme med noen nydelige roser fra butikken på hjørnet her – Mathuset. Det var ikke heeelt tilfeldig at jeg valgte de oransje rosene denne gangen. 😀

20140627-192729-70049614.jpg

«Gjenbruk» av manikyr er jo også fint, jeg fant en gammel oransje bukse i skapet og kastet på meg en lang, hvit genser og noen hvite tøysko før jeg måtte en tur på butikken og Jernia i dag. (Jernia er en genial butikk, jeg er så glad vi har en sånn rett over gata. Føler jeg får tak i alt til mine små prosjekter i huset der.)

20140627-192124-69684119.jpg

Men nå blir det ikke mer oransje på en stund!! Jeg har så mange andre antrekk og planer for manikyr jeg bare må realisere! 😀 Dere får følge med og se hva slags sprell jeg finner på.

Det er grytidlig lørdags morgen når jeg sitter og skriver dette, men jeg tenker jeg sender posten ut på nettet først om noen timer. Er vel ikke mange som er oppe og leser blogger nå uansett. 😉

Ønsker deg en strålende lørdag, så bra som den bare kan bli! 

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Flott farge! Blir så imponert over de flotte antrekkene, og alltid med en passende manikyr til. Fant forresten en fin linkjole nylig som passa som en skudd, samt at den matcha neglelakken den dagen. Har hatt mye gøy med at jeg bare måtte ha den kjolen, fordi den passa til neglelakken. 🙂

    • Hyggelig å høre, HanneM!

      Ja, ikke sant det er gøy å finne antrekk som matcher manikyren? 😀 Det er ofte slik her at jeg først finner noen lakker og leke med, og så velger klær etterpå. Og noen ganger er det omvendt. Uansett er det en lek med farger jeg ikke ser ut til å bli lei av. 😀

  2. Wow, her var det mye fint! Vet nesten ikke hvor jeg skal begynne… Neglelakken er superkul, har aldri sett noe lignende og ville garantert ikke faatt det til, tror jeg trenger et kurs i neglelakking… Kjolen var kanskje det aller fineste av alt, bare helt nydelig. Og fantastisk at du fant en bukse som ogsaa matchet manikyren haha!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.