Dagens detaljer: Mirabella

6

Jeg tenkte jeg skulle vise dere at jeg ikke bare er opptatt av lillafarger! 😉

Her om dagen klarte jeg på magisk vis å kreke meg helt ned i sentrum av Oslo (noe som skjer kanskje 3 ganger i året!) og var fysisk inne på en butikk. Wow!

Nå trives jeg ikke lenger så veldig godt med å trave rundt på butikker med masse mennesker, høy musikk, skarpt lys og så videre, men jeg fikk da besøkt Zara og denne lette sommerkjolen ble med meg hjem. Ser dere at det er fisker på den? 😀 Det la ikke jeg merke til før etter at jeg hadde brukt den en dag!

20140619-192331-69811498.jpg

Det var en glimrende anledning til å ta frem den flotte orange Mirabella fra sommerens Chanel-kolleksjon.

20140619-192330-69810529.jpg

Zoya Dillon fra vårkolleksjonen matchet også veldig godt, så jeg bestemte meg for Mirabella på hendene og Dillon på tærne. Med fine sommerdager i Oslo kan man endelig vifte litt med tærne i sandaler og åpne sko, og da lar jeg ikke sjansen gå fra meg hvis jeg først skal ut!

20140619-192332-69812423.jpg

Mirabella er en flott medium orange. På bildet til venstre er den fotografert i direkte sollys, og ser mer knallorange ut enn den egentlig er. Bildet til høyre er nok mer riktig i fargen, for dette er ikke en skrikende neon-orange, men en mer avdempet farge. Den har varme, litt gule undertoner og er en kremlakk som nok er dekkende på to lag, men jeg synes såvidt det fortsatt var litt synlig neglelinje.

Påføringen av denne var jevn og uproblematisk. Jeg har avsluttet med et lag hurtigtørkende topplakk fra Essie som heter Good to Go. 

20140619-192333-69813523.jpg

Jeg har egentlig aldri gått noe særlig med orange lakk, men er helt solgt på Mirabella. Dessuten synes jeg komboen orange og turkis er spennende og fin, og ser for meg at jeg kan gjøre mye ut av dette i løpet av sommeren. 😀

Zoya Dillon er en frisk grønnturkis lakk med skimmer i sølv og gull. Jeg har ikke fått brukt den så mye enda, men den gjorde seg godt på tærne i alle fall! Litt gjennomsiktig kanskje, jeg brukte 2 lag av den, men kunne gjerne ha brukt 3 for å få den helt dekkende.

Håper dere ikke har skrekk for å se tær, her er i alle fall resultatet!

20140619-192336-69816394.jpg

Orange og lys turkisgrønn der altså, et hett tips nå i sommer.

Ønsker dere en riktig god helg med eller uten viftende tær!

♕ 

Share.

About Author

6 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.