Dagens detaljer: Fuksiarosa

4

Jeg skrev jo om Essies sommerkolleksjon i går, og i dag har jeg et billeddryss til dere med både fremvisning av fuksiarosa lakk og andre sommerligheter. 

Den første lakken fra kolleksjonen jeg prøvde var den fuksiarosa Haute in the heat. Den er i mine øyne helt nydelig! En knallfrisk rødrosa lakk.

20140613-155246-57166415.jpg

Litt vanskelig å fange den helt eksakte fargen på denne, men dette bildet var det nærmeste jeg kom.

Dette er en kremlakk som har litt tynnere konsistens, og selv om den dekket helt fint på to lag synes jeg det såvidt var litt synlig neglelinje å se (det som kalles «visible nail line» eller VNL på neglelakknerdespråket). På bildet har jeg tre lag, og et lag med overlakk. (Essies «Good to Go»).

Lakken er lett å legge og har relativt rask tørketid. Dessverre fikk jeg synlig tipwear allerede etter en dag, men da hadde jeg også holdt på med en del husarbeid. Jeg hadde likevel håpet på bedre holdbarhet der, Essie bruker å være bra på det i mine øyne.

En post om «Dagens detaljer» må ha mer enn bare et neglelakkbilde da. Her er min sommerlige, lette tunika jeg syntes passet godt til fargen på manikyren.

20140613-155311-57191508.jpg

Tynn bomullstunika fra H&M med tropisk blomstermønster, finnes i butikk nå.

Tilbehør:

20140613-155243-57163974.jpg

Hatt kjøpt i Thailand, satengsandaler med blomster fra H&M, ørepynt fra Marc Jacobs og leppesalve fra Ole Henriksen.

20140613-155244-57164604.jpg

Jeg bruker leppesalven fra Ole Henriksen som en lipgloss av og til, den har litt skrubb i seg og gjør godt når leppene er tørre og trenger en oppfriskning, som for eksempel etter å ha vært i sola. De kule øredobbene fra Marc Jacobs har jeg fått i bursdagsgave, og har bare fått brukt dem et par ganger før, så det var gøy å ta dem frem igjen. 🙂

Hvor passende var det ikke at en god venninne kom på besøk og hadde med seg en stooor bukett vakre peoner? 😀 Det gjorde virkelig min rosalilla dag komplett!

20140613-155245-57165240.jpg

Håper dere fikk litt sommerfølelse av å se disse bildene! Jeg satser på at helga blir en strålende sommerhelg med muligheter for utprøving av flere nye sommerlakker. 🙂

Riktig god helg! 

Share.

About Author

4 kommentarer

 1. TanteLappe on

  Takk for en frisk og fargesprakende start på dagen for meg 🙂

  Du er flink til å sette sammen og vise frem farger, klær, tilbehør, ja alt sammen.
  Jeg fikk jammen lyst til å lakke noen negler selv.

 2. Fikk absolutt sommerfølelse av å se på bildene dine. Tunikaen og tilbehøret var helt nydelig sammen. Håper du får en fin og sommerlig helg 🙂

  • Takk for det!! 😀

   Litt sent ute med å svare, men håper du har hatt en fin og sommerlig helg også! (Jeg har rett og slett vært for opptatt med å nyte sommeren og ikke tatt meg tid til å svare på kommentarer…)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.