Dagens detaljer: Lyseblått og hvitt

2

Nå på forsommeren med disse lyse, fine dagene vi har hatt i det siste dras jeg mot lette og fine farger.

Lyseblått og hvitt er en flott og sommerlig kombinasjon synes jeg, og hadde lyst til å lage en litt annerledes manikyr hvor jeg kombinerte disse fargene.

20140610-161218-58338775.jpg

På den ene neglen her har jeg derfor tatt frem en «crackle-lakk», som rett og slett krakelerer når den kommer i kontakt med luft. Med et lag hvitt under synes jeg selv i alle fall at det ble ganske lekkert.

Her ser du lakkene jeg har brukt:

20140610-161219-58339524.jpg
Hvit lakk: Zoya «Purity». (Den desidert beste hvite lakken jeg eier!)

Lyseblå: Essie «Rock the boat», som har et svakt sølvskimmer i seg i flasken. Det kommer ikke så veldig godt frem på neglene, men jeg synes likevel det gir manikyren en «glød».

Lyseblå grafitti-lakk: IsaDora Graffiti Nail Top i «Blue Burner».

En liten digresjon: Jeg var så ivrig da disse grafitti-lakkene kom, men var ikke i stand til å dra på shopping for å få tak i dem selv. Snille Karianne som driver Norges beste neglelakkblogg Neglelakkmanivar faktisk ute og shoppet for meg og sendte dem i posten! <3 Så det er takket henne at jeg også fikk prøvd disse. 🙂 (Hun har alltid vært min største inspirasjon som neglelakkblogger i tillegg, så det var ganske stas!)

Til denne manikyren måtte jeg selvfølgelig finne frem noe lyseblått tilbehør. Denne vesken for eksempel, passet godt til.

20140610-161220-58340260.jpg

Og denne lette omslagskjolen i tynn bomull fra H&M er et perfekt antrekk på varme bysommerdager. Lett og luftig!

20140610-161221-58341587.jpg

Før jeg avrunder denne posten og kaster meg over airconditioning-anlegget igjen skal jeg bare vise dere et av mine favorittbilder fra det beste av alt som er blått – havet. Dette bildet er tatt inne i en hule, hvor det stod en stor stim med små glassfisk og blinket i lyset som skinte ned gjennom sprekkene i taket. Så vakkert!
DSC04636
Bildet er tatt av min kjære mann, og hulen befinner seg et eller annet sted utenfor Sharm el Sheik. Mer kan jeg ikke si. 😉

Jeg sitter og håper at norske UD snart endrer på reiserådet sitt slik at det blir mulig å reise til Sharm igjen. Jeg savner både dykkingen og vennene våre der nede så inderlig! Nå har ikke reiserådet blitt endret siden mars; det er fortsatt frarådet med reiser til hele Sinai-halvøya. Det har jo vært en del uroligheter der, sant nok, men det er stabilt nå og de fleste land har opphevet reiseforbudet til Sharm. Altså, vi kommer oss jo til Sharm hvis vi absolutt vil, på tross av reiserådet, men vil da kunne få problemer både med reiseforsikring og om noe mot formodning skulle gå galt. Men, Sharm trenger turistene og vi trenger Sharm! <3 Kryss fingrene for at vi snart kommer oss dit igjen da. 🙂

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. TanteLappe on

    Ååå, så fine blå negler, stilig manikyr.

    Både lys blå og turkis (min favoritt) er flotte sommerfarger.

    Jeg er selv litt på jakt etter en fin, lys blå lakk, men i mitt tempo blir det vel både høst og vinter før jeg finner rette fargen 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.