Jeg har visst en blogg…

2

Det har vært hektiske dager i Tårnet. Da blir bloggen nedprioritert.

Plutselig innkalling til dugnad i sameiet betydde en tilgjengelig container. Mannskap ble kalt inn. Jeg brukte tre dager på å sortere fra bod, skap og skuffer slikt som bare måtte ut herfra. Skrot. Sterke menn kom, det ble bæring og grilling og øl – og mye lettere å puste hjemme!

Pusten er også påvirket av pollensesongen, og så jeg som ikke var det spor allergisk før jeg fikk ME. Nå er hele kroppen slått ut, lenge. Forverring av alle symptomer, spesielt de immunologiske. Det vil si mer feber, temperatursvigninger, sår hals, hovne lymfeknuter, følelse av influensa etc. I tillegg er både hender og føtter iskalde, men kaldsvette. Så generelt mye dårligere form akkurat når våren bryter. Jeg håper at forsommerdagene blir bedre med varmere og mer stabilt vær.

Lille Sprell har også vært her og grillet og spist med oss, mens det enda var finvær i Oslo. Men den ene gangen endret de på planene i siste liten, og da kom det for brått på. Jeg var midt i bivirkninger, hadde ikke hvilt meg opp og andre ting som gjorde at jeg måtte ligge på soverommet med ørepropper og hørselvern mens Lille Sprell og et annet barn på besøk løp rundt og lekte. Lite gøy, og alle ble skuffa over at jeg ikke kunne være oppe til middag i alle fall, men når planer endres i siste liten og jeg er midt i en nedtur så har jeg ikke sjans. Jeg hadde ikke engang mulighet til å mobilisere og presse meg litt, den dagen.

Det er en stor skuffelse for meg når jeg ber og ber om at ting må planlegges for at jeg ikke skal bli sykere, og så blir det bare endret på kort varsel.

Men nok om det.

Nå er vi ferdige med april, og det var en begivenhetsrik måned får jeg konkludere med! 😀 Min aller første tur til USA ga så absolutt mersmak, selv om formen var relativt dårlig og mest tid ble tilbrakt i hotellsenga. Synes likevel jeg fikk med meg mye, både gode matopplevelser, litt shopping, dyrehage og akvarium. Gøy! 😀 Og spennende å være med mannen på forretningsreise. Bedre å se ham litt hver dag, enn å sitte hjemme i Norge og savne ham!

Tusen tusen takk til dere som er innom og leser, både her på bloggen og på Facebook og andre steder. 🙂 Jeg er veldig glad for at jeg har et så godt nettverk, både til nytte og glede!

I april var disse fem toppkommentatorer på bloggen:

1. Helene

2. LevLivetLettLokki

3. TanteLappe

4. Bambi

5. Monika Edvardsen

Måtte vårdagene som kommer fremover bli like lette som delikate blomsterblader. 😀

IMG_5956

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Håper du får gode dager fremover. Våren er en hektisk tid. Jeg har også en som går ut av ungd.skole og en som går ut av videregående – så det er mye som skjer på mange plan her…. Helt enig med deg – planer som forandres i siste øyeblikk er døden for meg og kroppen min også. Jeg må planlegge og legge inn hvile mellom aktiviteter selv om de «bare» er mentale aktiviteter. Når mange skal mye hele tiden går det i surr og jeg vaser rundt i hjernetåke. Nå er jeg inne i en god periode og det ser ut til at jeg tåler mer – men det er sjørt og jeg blir ekstra redd for tilbakefall. Men det er også lett å overdrive for jeg vil jo så gjerne være med på det som skjer og gleden over å være med på noe presser kroppen til å strekke seg. Jeg har hatt en lang god periode tidligere så jeg håper at dersom jeg følger samme metode så kanskje det går nå også. styrkeklemmer til deg 🙂

  2. Veldig gjenkjennende det du skriver om ME og allergi 🙁 Har hatt en tøff vår med formsvikt og symptomøkning pga pollen. Nesten så man ikke kan tro hvor mye rart man kan få som følge av denne sykdommen. Flott du har fått sortert og ikke minst kastet unyttige ting ut av huset. Her ble det gjort det samme i fjor høst og det var så herlig å få plass og mer luft overalt 🙂 Og forresten, veldig stolt av deg som IKKE presset deg når dere hadde barn på besøk 😉 Jeg jobber så hardt med å la fornuften seire i sånne situasjoner selv, og det er jammen ikke lett. Skal bare, skal bare, Albertine Åberg 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.