Dagens tema: Kake

2

Så mye som jeg snakker om kake så må vel mine venner tro at jeg ikke lever på annet. 😀 

Jeg spiser ikke bare kake altså. Jeg gjør ikke det, men joda – jeg er i overkant glad i det søte.

Da er det utfordrende å få amerikanske menyer foran seg kan man si…. Jeg tilbringer noen dager i Tampa, Florida og har satt meg fore å virkelig kose meg når jeg er her, under mottoet «Hverdager er det nok av ellers!».

2014-04-09 13.38.00 HDR

I går ble jeg (ganske lett) overtalt av kokken her på hotellet til å prøve en kake til kaffen etter lunsj. Ja, lunsj. Alltid en god tid for kake. Jeg visste ikke om jeg hadde lyst på sjokoladekake eller ostekake, men det hadde han en fin løsning på, nemlig denne:

2014-04-09 13.12.53 HDR

Her er nemlig en ostekake på en bunn av brownies, og selvfølgelig med sjokoladefudgelokk og krem. Det smakte nydelig!

I morges fikk jeg servitørene på restauranten til å le godt da jeg med et stort glis fortalte dem hvor mye jeg gledet meg til å spise ekte amerikanske pannekaker med lønnesirup til frokost. 😀 Ikke at det blir noen vane, men jeg ble absolutt ikke skuffet.

20140410-182611.jpg

Som om ikke det var nok, så havnet vi senere i dag på Cheesecake Factory, som jeg selvfølgelig har hørt om fra før (blant annet i Big Bang Theory vet dere). Jeg måtte smake der også, men siden jeg ikke klarte å sitte inne i det bråkete lokalet så lenge så ble det take away. Det var helt alvorlig den beste ostekaken jeg noen sinne har smakt. Jeg måtte låne et bilde fra Cheesecake Factory sine sider, for den jeg hadde forsvant før jeg rakk å ta bilde.

menu_Fresh_Strawberry_Cheesecake_13

Og ja, den var minst like god som den ser ut som.

Litt mer seriøst: Jeg skjønner godt at det er en fedme-epidemi i USA. Med de enorme porsjonene de har her, alt det mulige og halvveis umulige utvalget på menyene (og enda har jeg ikke vært her lenge), samt at det slettes ikke er veldig dyrt å spise ute her, så skjønner jeg veldig godt at folk blir overvektige!

Vi har tatt en felles beslutning om at det er nok mat for i dag, og jeg er i alle fall kakemett for nå! 😉

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.