Tips: Kjempegod kroppsolje

0

 

Når jeg nå sitter her nydusjet og velduftende så tenkte jeg å kjapt dele et tips med dere om et godt kroppsprodukt jeg har funnet.

Clarins-Pflanzen_Aroma_Korperpflege-Huile_TonicClarins Huile «Tonic» – Tonic Body Treatment Oil havnet i kurven min nesten ved en tilfeldighet i mars, men jeg ble begeistret fra første gang jeg prøvde den.

Med en tørr og gusten vinterhud er det ofte godt å ty til en olje etter å ha dusjet, og både babyolje og kokosolje er noe jeg har brukt før. Men nå blir jeg nok å sverge til Clarins fremover.

Oljen kjennes fyldig og pleiende, gjør huden silkemyk og mettet med fuktighet og duften gir meg assosiasjoner til et ekslusivt spa-besøk.

På Clarins nettsider kan man lese at oljen er laget av 100% rene planteekstrakter inkludert rosmarin, geranium og mynte. Hasselnøttolje er med på å binde fuktighet i huden.

Dette er kroppsluksus! 🙂

I produktomtalen sies det at oljen kan forbedre hudens elastisitet, og forebygge strekkmerker, gjøre godt for huden ved vektendringer. Jeg kan ikke akkurat uttale meg om det med strekkmerkene, men både jeg og min kjære har sett forskjell i huden min når jeg bruker denne oljen. Den virker rett og slett både mykere og strammere.

Clarins har rene, fine produkter som er dermatologisk testet, og jeg har alltid vært fornøyd med det jeg har kjøpt av dette merket. Denne oljen får du kjøpt hos for eksempel Kicks, hvor den koster 425,-

Dette innlegget er på ingen måte sponset eller ment som reklame, kun en anbefaling basert på en positiv opplevelse av produktet. 🙂

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.