Eeeh, april??!

4

Etter å ha vært bortreist store deler av mars, føler jeg meg ute av sync med tiden rett og slett. Det er som om vi fortsatt er i slutten av februar, mens vi i virkeligheten allerede har tatt steget inn i april!

Rart det der. 🙂 Leste noe på Phoenix Rising om det å stille klokka, jetlag og ME. Vi er rett og slett veldig følsomme for tidsendringer, og bruker lang tid på å komme i riktig spor igjen ved endringer. Enda et område vi er sensitive på altså.

Jaja, men mars har det i hvertfall vært, og selv om jeg var borte en stund så hadde jeg gjort klart noen innlegg som ble publisert, og jaggu har det ikke vært litt aktivitet på bloggen likevel. 🙂 Det er hyggelig!

Tradisjonen tro vil jeg i begynnelsen av en ny måned takke for deltakelse og kommentarer i måneden som har gått, og gi en spesiell hyllest til mine fem toppkommentatorer:

1. Helene

2. LevLivetLettLokki

3. Lilja

4. Sigrid

5. TanteLappe

Tusen takk, både til dere og lesere som ikke kommenterer, og dere som leser, deler og kommenterer andre steder i sosiale medier. 🙂

Dere fortjener kake alle i hop!
Cupcakes Disney Frozen

Bildet er av cupcakes jeg laget til bonusbarnets bursdagsfeiring her hjemme, med Disneys «Frozen» som tema. Føler jeg fortjener en klapp på skuldra for å hive meg rundt og arrangere det bare en uke etter hjemkomst fra reise! 😉

Jeg håper at det blir litt mer blogging på meg utover våren og sommeren, om mange forskjellige tema som kan være interessante for dere!

Jeg har også vurdert noe jeg har sett flere bloggere har, en slik «Spørretime», hvor man kan stille alle slags spørsmål i kommentarfeltet som bloggeren svarer på. Det har jeg aldri hatt før, men det kunne jo ha vært spennende. Synes dere jeg burde ha det? 🙂

Vil du ha spørretime på bloggen?
  
pollcode.com free polls 
Share.

About Author

4 kommentarer

 1. Wow! På topp? synes ikke jeg har vært så mye inne her jeg da, men.. Hyggelig var det uansett! 🙂
  Fotte cupcakes du har laget!! Imponert! Håper turen har gitt deg glede og litt energi! Nyt April <3

  • Du har hengt med vettu! 😀 Og en kommentar her og en kommentar der det blir jo litt det!
   Håper du har hatt en fin første halvdel av april og at du får en fin påske! <3

  • Tusen takk! 😀

   Jeg har alltid vært glad i å stelle i stand til selskaper, det er noe av det jeg savner, å kunne invitere mange folk hjem til middager og litt stas.

   Men jeg tar det igjen en gang i blant! En idé kan forme seg mange måneder i forveien, og så kan jeg bruke lang tid på å planlegge, samle litt pynt og lage litt selv, slik at det blir som jeg vil ha det. Godt mottatt ble det i alle fall. <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.