Dagens detaljer: Med sans for rosa

0

English summary at the end of the post! 

Den som leser en del moteblogger vet at rosa så absolutt er en av vårens hotteste trendfarger. Derfor tenkte jeg å slå til med litt skikkelig rosa blogging

Vet at spesielt mine mannlige lesere er så glad i det.. 😉 Her kan dere kose dere med en overflod av rosa bilder!

Anledningen var et hyggelig møte med venninner ute til lunsj, å få til noe slikt er alltid et skikkelig høydepunkt, og for meg er det også artig å få brukt et antrekk jeg har tenkt på, pynte meg litt og gjøre litt stas over det.

Selv om det tar litt ekstra krefter, synes jeg det er verdt det. 🙂

20140223-155120.jpg

Den duse, rosa kåpen er fra H&M (i butikk nå), skjerfet er fra Missoni og brosjen er en gammel «skatt» jeg tror jeg har kjøpt på Accessorize en gang i tiden. Vel, selv om jeg ikke husker helt så var det gøy å gå på «skattejakt» i skuffene og finne noe å pynte seg med.

20140223-164147.jpg

En nærmere titt på skjerfmønster og ørepynt fra Coast/Asos.

Neglene fikk selvfølgelig en overhaling også, og jeg fikk prøvd en rosafarge fra Zoya med litt skimmer i som heter Nikki.

20140223-155312.jpg

Lakkene fra Zoya er så utrolig gode å jobbe med – dekker pent og tørker raskt. Jeg måtte selvfølgelig lage en aksentnegl, og tok den sølvglitrende Cassedy fra Zenith-kolleksjonen. Ble det ikke lekkert? 🙂

20140223-155020.jpg

Her er en fornøyd rosa blogger klar for å komme seg ut av huset!

20140223-155210.jpg

Dagens valg av restaurant var Xích Lô på toppen av Eger, hvor de har nydelig vietnamesisk mat. Vi gikk for en lunsjtallerken alle sammen, og ble servert et godt utvalg av forskjellige retter. Salat med mango, suppe med scampi, deilige vårruller, sprøstekt fisk med bønneskudd og tamarin-marinert biffkjøtt med chili.

20140223-164203.jpg

Til en slik venninnelunsj med mye skravling (og latter!) slår jeg gjerne til med en dessert, og valgte Pasjonsfrukt Crème Brûlée, med frisk frukt og is til. Ååååh, så godt! <3

Vi var heldige som fikk samlet oss til lunsj her nå, for jeg ser på hjemmesidene at de slutter med lunsjservering fra 1. mars. Det synes jeg er trist, men da får vi komme tilbake for en middag en gang. Jeg har anbefalt Xích Lô til flere som har spurt meg om tips til hvor man kan spise god asiatisk mat i sentrum, og vet mange som har vært veldig fornøyd. Ta en titt på menyen!

~

Those of you who reads fashion blogs know that pink is one of spring’s absolutely hottest trend colours. So I’m giving you some serious pink blogging here! The occasion was a lovely lunch with some girlfriends, and I like to get the chance to dress up a bit, use an outfit I’ve been planning and try to look my best. 

The pastel pink coat is from H&M (in stores now), the scar from Missoni and the brooch an old treasure (I think it’s from Accessorize). Earrings from Coast/Asos.

My nails deserved some attention and I tried out a lovely pink with shimmer from Zoya called Nikki. The nailpolishes from Zoya works incredibly well for me – nice coverage and dries quickly. My accent nail is made with the silvery glitterpolish Cassedy from the Zenith-collection. Nice, yes? 🙂

We had lunch at the restaurant Xích Lô on top of Eger shopping center in Oslo, where they serve lovely vietnamese food. A lunch platter came with severald dishes – some salad with mango, soup with scampi, delicious spring rolls, fish with bean sprouts and tamarin-marinated beef with chili. For dessert there was passion fruit crème brûlée, with fresh fruit and ice. Very very good! (Too bad they stop serving lunch there after March 1st, but a good reason to visit later for dinner.)

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.