Dagens detaljer: Fruen imponerer på Valentine’s

1

English summary at the end of the post.
20140217-205158.jpg

Ja, altså nå gikk de siste dagene fryktelig fort her, så dette innlegget er ganske forsinket. Men litt inspirasjon kan det likevel gi, håper jeg! 🙂

Jeg har tidligere skrevet om et vellykket besøk på restaurant Fru K, og på Valentine’s fikk jeg booket et bord til oss der. Det ble faktisk booket allerede i januar, og heldigvis for det, for mange andre hadde samme tanke.

Som en gest i anledning dagen fikk alle gjestene et glass prosecco på huset, og damene fikk et smykke fra Carita med en deilig duft inni.

20140219-101302.jpg

Helt siden jeg var der sist er det en liten detalj jeg har tenkt på, og det er det nydelige kuvertbrødet de serverer! Varme og luftige, med smak av anis, servert med pisket Rørossmør. Helt utsøkt. Også denne gangen måtte vi be om en runde til.

20140217-211020.jpg

20140217-210923.jpg

Menyen de hadde komponert for anledningen var også svært vellykket. Dessverre hadde de ikke noen nedskrevet meny jeg kunne ta med eller ta bilde av (hint til neste gang?), men vi fikk først servert skrei, deretter posjert kylling (med trøfler!), så kom nydelig lam og til slutt pærer og en frisk is med bær.

20140217-211820.jpg

Både mannen og jeg var veldig fornøyd, og selv om vi begge var slitne og ikke drøyde kvelden så lenge, var det en koselig feiring.

Om jeg skulle ha endret på én liten ting, så ville jeg ha spesifisert da jeg bestilte bord at vi ville sitte i de store lenestolene ved vinduet. Denne gangen fikk vi bord rett ved kjøkkenet, og selv om det gikk helt fint så følte jeg at det ble litt forstyrrende å ha diverse susing og lyder rett bak meg. De kunne heller ikke flytte oss, siden restauranten var fullbooket.

Men i mine øyne gjør Fru K og The Thief her noe veldig riktig, og jeg fikk det inntrykket ekstra forsterket da jeg oppdaget følgende kommentar på matbildet jeg la ut på Instagram:

20140219-101325.jpg

At de har folk som sitter og følger opp og kommenterer så raskt gir et godt inntrykk, og viser at de vet hva de driver med i sosiale medier også! Det er slikt som skaper kundetilfredshet og -lojalitet. (Følg @frukoslo og @thethiefoslo på Instagram!)

Siden dette innlegget starter med «Dagens detaljer», skal jeg selvfølgelig runde av med å vise frem kveldens manikyr før jeg gir meg. 😉

Jeg plukket ut noen nøytrale farger fra Zoyas Naturel-kolleksjon og supplerte med et par andre.

20140217-210912.jpg

Til venstre: Zoya «Taylor» og «Brigitte». I midten: Essie Luxeffects «As gold as it gets» og til høyre Zoya «Normani» og Chanel «Charivari».

Planen min var å lage en manikyr med sikksakkmønster ved hjelp av litt tape, og det ble slik:

20140217-211159.jpg

Et tynt strøk med glitterlakken fra Essie gav meg den endelige finishen jeg var ute etter, nettopp for å matche antrekket.

20140217-211432.jpg

Dette er nok en av yndlingskjolene mine, og ble kjøpt i forbindelse med samarbeidet mellom Missoni og Lindex.

Jeg synes egentlig vi er flinke til å ivareta feiringer og gjøre noe hyggelig ut av slike markeringer, og det betyr så mye! <3

~

A delayed report with from our Valentine’s date, which we spent at the restaurant Fru K at the hotel The Thief in Oslo. (Notes from a previous visit is found here, written in Norwegian only, but try this Google Translate version.) 

A glass of prosecco and a small gift for the ladies (from the skincare brand Carita) were presented to us upon arrival, a very nice gesture! I’ve been thinking about their bread rolls since my last visit, warm and fluffy with a taste of anise and served with whipped butter from Røros (Røros Smør, a Norwegian delicacy.) We asked for a second serving of bread, as it was so delicious! The 4 course set-menu was very successfully composed. (Unfortunately no written menu available.) First course was skrei/cod, then poached chicken (with truffles!), perfect lamb and ending with pears and a tasty ice-cream with berries. 

A very successful evening, even if I could have hope for another table not so close to the open kitchen. Oh well, next time I will ask specifically for another one by the window. But Fru K and The Thief is doing something very, very right with this place, and my impression was further strenghtened when I got a nice comment from them on Instagram when I posted a picture of the food, just moment after posting it. (Follow @frukoslo and @thethiefoslo on Instagram for more!) This kind of follow-up really creates customer satisfaction and loyalty. <3

For my Valentine’s manicure I chose some neutral tones from Zoya’s Naturel-collection. «Taylor», «Brigitte» and «Normani» are lovely creme-polishes. I also used Chanel’s «Charivari» and topped it with a thin layer of Essie Luxeffects «As gold as it gets», to match my dress. The chevron pattern was made using tape, and I think it matched my favourite dress pretty well. 🙂 (The dress is from the Missoni-Lindex-collection). 

Our night was successful, and I’m happy that we are able to make something out of this day. 🙂 It means a lot to me and us. <3

 

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.