Vinner av Essie overlakk!

12

winner

På morsdagen la jeg ut en liten Give Away, og nå har jeg hatt trekning. 

Det var 15 kommentarer i kommentarfeltet, men noen sa de egentlig bare ville hilse på, og ikke være med i trekningen.

Jeg valgte likevel å trekke et tilfeldig tall mellom 1-15, og tallet jeg trakk ble nummer 8 som var kommentaren fra Janne Ellingsen! Hun var en av de som ville være med i konkurransen, så gratulerer, du får en liten pakke i posten med overlakk, så håper jeg du liker den. 🙂

Til dere andre: Se opp for flere Give Aways etter hvert, alle får en ny sjanse! 😉

Share.

About Author

12 kommentarer

 1. Gratulerer Janne! 😀
  Og Cathrine vi har akkurat blitt venner på instagram 🙂 navnet mitt er Merete_Andr 🙂 Siden jeg har blitt så inspirert på neglelakkfronten av deg må jeg bare si: På det siste bilde mitt står jeg med både filterbriller OG neglelakk! Ganske elegant med andre ord

  • Haha, jeg måtte inn og se på Instagram nå – synes bildet av deg var kjempekult! 😀

   Jeg er ikke så flink til å være på Instagram for tiden, synes liksom jeg har litt lite spennende å legge ut… men det kommer jo noen drypp i blant da. Koselig at vi kan «følges» der! 😀

   • Takk! 😀
    Ja jeg har lagt ut bilder stort sett bare når jeg har vært ute på noe spennende til nå, og da har det jo blitt veldig få!
    Så nå er jeg ispirert til en mer ærlig instakonto med hva jeg finner glede av i det små 🙂
    Om du ikke legger ut så ofte på instagram, så oppdaterer du jo bloggen din oftere, jeg har stor glede av den! 😀

 2. Hei igjen!

  Jeg var jo så heldig å vinne denne overlakken, og skulle se nærmere på den her om dagen min 19-årige datter var hjemom, og da oppdaget vi at den ikke har noen pensel! Er det vanlig? Har aldri vært ute for det før, ikke min datter heller, som er myyyye mer kjent i neglelakkverden enn jeg 😉 Og så kommer spørsmålet, hvordan får jeg tak i en pensel som evt passer inni?

  Hilsen Janne.

  • Hei Janne! Det skal selvfølgelig være en pensel der, så det er nok noe feil med den flasken jeg har sendt deg. Beklager så mye! Jeg har sikkert vært sløv da jeg skulle sende og ikke fått sjekket at alt var i orden. Jeg skal få ordnet dette så klart, men nå har jeg reist bort en tur og derfor kommer det dessverre til å ta litt tid før jeg får mulighet til å gjøre noe med det. 🙁

   • Det går fint, vet du! Jeg måtte liksom bare spørre, siden jeg ikke er så dreven på sånne neglelakk-ting. Syns nesten det var litt flaut å spørre, for det var ikke meningen min å klage på en så fin premie….. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.