Gratulerer med morsdagen!

16

20140209-085449.jpg

Kjære alle mødre – og bonusmødre! – gratulerer så mye med morsdagen! <3

Jeg synes det er en fin skikk jeg, at vi har en morsdag og en farsdag, dager hvor vi legger litt ekstra sjel og tanke i å markere og hylle vårt opphav.

Ikke fordi vi skal la det hele seile uoppmerksomt hen resten av året, men jeg tror nå vi har ekstra godt av å ha noen merkedager i livet.

Jeg husker fra da jeg selv var lita jente hvor stas det var å skulle lage i stand til morsdagen. Så klart måtte pappa hjelpe til, men det skulle være frokost på senga og mamma skulle ligge der og late som om hun sov når vi kom inn med brettet, med mat og gave og selvfølgelig tegninger vi hadde laget til henne på. Den dagen var bare mamma sin. 🙂

IMG_3234Jeg er takknemlig for at jeg har hatt en god mamma! På bildet over er jeg bare noen uker gammel, og på ett av mine første besøk utenfor huset. Det er morsomt å se tilbake på.

Nå er det mine jevnaldrende som er mammaer, og jeg ser dem i full sving med småbarnstid og litt større barn, flere av dem har allerede fått barn nummer to eller tre! Det er nok å henge fingrene i da, men for en glede de sprer rundt seg disse små menneskene. 🙂

Ære være alle dere mammaer jeg kjenner som balanserer jobb og karriere, småbarnsliv og hus og hjem, ferden føles sikkert som et vaklende løp bærende på et brett med dyrebart porselen noen ganger, i frykt for å falle. Men jaggu løser dere ikke oppgaven godt!

En spesiell morsdagshilsen vil jeg sende til mine venninner som selv sliter med sykdom, og som likevel er de tøffeste løvemammaene for sine barn. <3 Mange forsaker veldig mye, gir absolutt alt de har av krefter for å bygge trygge rammer for barna, for å gi dem en god oppvekst – og det klarer dere! Jeg beundrer dere grenseløst. <3

Og gratulerer med morsdagen også til alle bonusmødre, som har gått inn i en rolle det egentlig snakkes veldig lite om. I disse tider med «mammablogging» hender det jeg tenker at jeg burde drevet mer med «bonusmammablogging» ;-). Hvem vet, kanskje det blir mer av det også? Uansett: Jeg håper at alle bonusmødre også blir sett på morsdagen, for den innsatsen de gjør. 🙂

Gratulerer med dagen til alle sammen – med ønske om varme klemmer fra barn i alle aldre. <3

Share.

About Author

16 kommentarer

 1. Så koselig å lese! 🙂
  Enig med deg… Fint med slike dager 🙂
  Jeg ligger forøvrig i senga enda og hører det styrers voldsomt på nede, så det er vel best å legge fra seg mobilen å » sove» litt. 😉
  Gratulerer med dagen flotte bonusmamma!

 2. Gratulerer med morsdagen til deg også, Cathrine!
  Bonusmødre er også viktige for barna de er en ekstra bonus for. <3

  Jeg har blitt så godt stelt med i dag, med gave på senga, nydelig frokost, kake (som jeg riktignok var med å bake selv i går, men pyntinga tok 7åringen seg av helt selv, da ble jeg utvist), og mange klemmer.
  Jeg skulle så veldig gjerne vært mer den mora jeg ønsker å være for barna mine, men i dag skal jeg nyte følelsen av å bli satt pris på, akkurat som jeg er.

  <3

 3. Jeg er så enig med deg – Gratulerer til deg fine bonusmamma 🙂
  Nydelig bilde av lille, vakre deg og mammaen din ❥
  Jeg har fått en ekstra hundesuss idag – da det er i overkant avansert for han å servere kaffilurk 😉
  Fin morsdagskveld til deg!

  • Tusen takk for koselig hilsen! <3
   Hehe, kanskje litt ekstra trening må til før hunden kan komme med kaffilurken ja. 😉 Balansering av sølvbrett med kaffekopp på snuten, nytt triks?

 4. God morsdag til deg også 🙂 Og det var forøvrig et nydelig bilde av deg og din mor !…Det måtte ha vært en god dag det… 🙂 Rolig dag hos oss, hvor kake, blomster og god mat ettehvert kom i hus ! Har i tillegg til egen sykdom også sykt barn så vi tar ting etter dagsformen og gjerne en dag av gangen…Og ettermiddagen ble ikke så verst den 🙂 Ønsker deg en fortsatt god kveld ! Klem

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.