Dagens Trygdeoutfit #2

3

20140129-152446.jpg

Siden det tydeligvis slo an med forrige ukes innlegg om «Dagens Trygdeoutfit», serverer jeg her neste del i føljetongen. 😀

Der forrige antrekk var klassisk grått, har jeg her tatt i bruk den duse fargen beige.

20140129-152457.jpg

Ingenting sier «jeg skal bare være hjemme i dag» som en litt utvasket velour-joggebukse og en stor og myk genser!

20140129-152510.jpg

Varme sokker er et «must» nå i disse vinterdagene, og disse ullsokkene med Marius-mønster har jeg virkelig brukt mye siden jeg fikk dem. Dessverre havnet de i vaskemaskinen på 40 grader ved et uhell og antok en litt «tovet» konsistens, men etter litt strekking og tøying får jeg dem i hvertfall på meg igjen.

For å komplettere denne fantastiske antrekksposten viser jeg også frem en delikat manikyr med tørre oppvaskhender og et pent kutt etter matlaging.

20140129-152522.jpg

Neglelakken jeg har på meg her heter Diorific Frimas, og jeg får jo nesten litt dårlig samvittighet av å legge ut et så forferdelig bilde, for lakken er virkelig fin den altså! Den er fra vinterens kolleksjon.

diorific frimas

Se mange nydelige swatches av denne i dette Google-bildesøket

Så hva driver den trygdede med om dagen? Vel, i det siste har det vært mye å gjøre med å svare på e-poster, Facebook-meldinger, kommentarer både på blogg og Facebook og ikke minst en del papirarbeid som går ut i ulike retninger.

I dag blir det nok en ganske nett-løs dag, for vaskedamen kommer snart og det bare  ryddes en del her først. Og så må jeg prøve å klare å komme meg på postkontoret og apoteket, så da er jo dagen stappfull allerede. 😉

Oppdatering: Jeg bare måtte legge til et ekstra bilde…
Ønsker dere en så god dag som mulig, med og uten trygdeoutfit. 😀 

20140130-150258.jpg

Share.

About Author

3 kommentarer

 1. Du ser nå ganske flott ut også i et skal-bare-være-hjemme-antrekk, syns jeg!
  Her er det aldri et dagens trygde-outfit uten et varmt sjal i halsen, i tillegg til ull på beina. Så det så.

  Håper du kommer i mål med gjøremålene dine.
  Jeg fant plutselig ut at jeg, tante, har glemt hvor fort bursdagene til Nevø og Niese kommer, så om de skal rekke frem i posten _må_ jeg nok komme meg ut og til en lekebutikk i dag. Om nå bare kjæresten/mannen/oppvaskmaskininstallatøren blir ferdig, og kan kjøre med til nærsenteret.

  Hei hopp, ha en fin dag!

 2. Nå må jeg si at trygdeoutfit’n din holdt et misunnelighetsverdig høyt nivå…! Delikate fargeavpasninger, pen og sympatisk bukse uten knær og ikke minst, prikken over i’ n ; lekre negler :)…Dagens trygdeoutfit her i gården er en grim affære som ikke tåler dagens lys (eller for den saks skyld spontane besøk av naboen..) Må visst kle meg litt opp til aftens 😉 I mens kan jeg la meg inspirere på hjemmesiden til «nytt & nyttig» der man finner alt av livsnødvendigheter til trygdevennlige priser. Hva med et par «moppe-tøfler» de gjøre reint mens man » danser» over gulvet, som det står det i annonsen eller et » støv-sverd» til en rimelig penge. Skjønnhetspleien kan man også ta del i med et elektrisk massasjeapparat til 99 kr som simpelt hen tryller bort dobbelhaka ser man på før og etter bildet ! Her gjelder det å være positiv og ikke minst kreativ 😉
  Men gode og varme ullsokker er uansett et «must» og her går jeg ikke på akkord med kvaliteten..
  Ønsker deg en fortsatt strålende dag 🙂 Lilja

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.