Vårneglelakk 2014: Dior Trianon Collection

4

Jeg må jo fortsette presentasjonen av vårkolleksjonene på neglelakkfronten før tiden løper fra meg her. 🙂

Daria Strokous for Dior Trianon Spring 2014

Daria Strokous for Dior Trianon Spring 2014

Dior er et av mine favorittmerker, og kommer med en absolutt nydelig vårkolleksjon i år, kalt Trianon.

Kolleksjonen er inspirert av Versailles og Marie-Antoniettes private bolig Petite TrianonKolleksjonen har mange pastellfarger og er generelt en lett, lys og feminin kolleksjon.

Dior Trianon Collection Spring 2014

Dior Trianon Collection Spring 2014

Dette er virkelig farger som får meg til å tenke på vår!

Jeg skal ikke gå gjennom hele kolleksjonen her, siden jeg først og fremst ville se på neglelakkene, men du kan se flere bilder av produktene hos Temptalia.

Når det gjelder neglelakkene, har vi flere godbiter å glede oss til her!

20140129-112547.jpg

Dior Trianon Spring 2014
(Bilder fra Dior.com)

Bloom #777, Perlé #187, Bouquet #457 og Porcelaine #204

Porcelaine er en så vakker blåfarge som bare lyser av vår synes jeg, og denne VIL jeg prøve med Perlé over!

Perlé er en skimrende lakk som passer godt til å ha som et strøk over andre neglelakker. Jeg har blitt fortalt at den gir en «frostet» effekt og tørker ganske matt. Det finnes noen gode swatchebilder av Perlé her, og jeg tror den blir nydelig over både lyse og mørke farger. 

Bloom er en skarp fuksiarosa farge, og Bouquet er ferskenfarget – disse to skiller seg ikke veldig ut i denne kolleksjonen synes jeg. 

beautygeeks har noen fine swatches, og på Color Me Loud kan du se Perlé over de andre lakkene i kolleksjonen.

Så finnes det også to litt mer eksklusive farger som ikke er en del av kjernekolleksjonen: Blossom #132 og Pampille #192. Det kommer mer om dem i en egen post!

dior trianon box

Dior Trianon Spring 2014 Box

Tenk om man bare kunne fått tilsendt en slik boks i posten… *sukk* Tør ikke å tenke på hva det ville kostet en gang, men hjelpe meg så fantastisk det ville ha vært. 😉 (Kanskje jeg burde ha giftet meg med noen som eide et parfymeri??)

Share.

About Author

4 kommentarer

 1. Jeg er av typen som verken gidder å styre med eller trives med sminke og neglelakk. Det er ingen protest eller noe sånt, jeg er bare ikke interessert. Men guri, når jeg ser så mye artig du får ut av neglelakk får jeg *nesten* lyst til å begynne med det selv, haha! Du gjør jammen mye stilig med neglene dine. 🙂 Jeg liker å føle meg fin da, men jeg har vel en mer makelig casual hippie girl next door fremgangsåte, hehe. Min vidunderlige frisør som klipper meg et par ganger i året har også funnet en frisyre som både passer til ansiktet og hårtypen min, og som jeg ikke trenger å gjøre noe med. Bare vaske det og gre det. 🙂

  • Hver sin smak, bruker jeg å si. 😀 Jeg holdt ikke på med neglelakk så mye før egentlig, det er noe som har gått i perioder. Men de siste årene har jeg jo hatt en del «nedetid» jeg må fylle, så da kan du vel si det har blitt en slags hobby.

   Artig at du liker det jeg gjør da! 🙂

 2. Vakre vakreste 🙂
  Du burde nesten hatt Oslo´s mest fashionable negle stylingsalong!

  Den Dior boksen skulle jeg gjerne hatt… Du kan ha i oppdrag å finne en designer-mann eller parfymerieier-mann til meg 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.