Litt om ME-forskning og hvordan du kan følge med på nyheter

0

Det har kommet en ny studie jeg ville dele, men først vil jeg si noe annet.

Det er et par stykker som har spurt meg hvorfor jeg skriver mindre om ME-forskning nå enn før. Det er sant som de sier, for det var en lang periode jeg virkelig fulgte med på alle nye publikasjoner og skrev mye i bloggen om det. Jeg oversatte sammendrag, skaffet fulltekster av artikler og diskuterte funn og mulige implikasjoner. Hvis du ser på taggen forskning på bloggen her, så kommer det opp mye.

Grunnen til at jeg skriver mindre om det nå er rett og slett at det tar veldig mye tid, og om jeg skal bruke så mye tid på å lese og skrive om ME, så blir det nesten ikke plass til andre ting enn ME i løpet av en dag. Det er ikke helt godt for meg, kjenner jeg.

Derfor har jeg kuttet ned litt på det, men jeg gjør en del andre ting, så hvis du vil holde deg oppdatert (uten å bla deg gjennom neglelakkinnlegg og annen pludring) er en liste her:

  • Temaet ME har en egen kategori på denne bloggen. Du kan velge den i menyen øverst på siden og bare lese det som handler om ME. Det er også en egen RSS-feed kun for ME-relaterte innlegg: http://www.serendipitycat.no/?feed=rss2&cat=78
  • Jeg har også en egen Facebook-sider for ME-nyheter som heter ME Nytt. Der deler jeg linker til aktuell forskning, medieoppslag og en og annen anbefalt bloggpost.
  • I tillegg mates det jeg legger ut på Facebook-siden til en blogg som heter ~ME Nytt~. Slik kan de som ikke vil ha noe med Facebook å gjøre også følge med. (Den bloggen har også en RSS-feed: http://menytt.wordpress.com/feed/ )
    • NB! Denne bloggen fungerer nå kun for å legge ut info fra Facebook-siden (bruker IFTTT til dette), og derfor er det lite kommentarer og debatt på den bloggen.
  • På Twitter kan du følge ME Nytt som @ME_nytt
    • Her gjelder det samme som for bloggen: Jeg mater mest info ut, men har ikke kapasitet til å svare noe særlig fra denne kontoen. Beklager til dere som har sendt spørsmål til @ME_nytt på Twitter uten å få svar. Send gjerne kopi til @catwesterby også.

Så det var en liten oversikt over hvordan jeg tar det jeg får tak i av nyheter om ME-saken og slynger det ut i verden. 🙂 Ofte er dette slikt jeg gjør når jeg bare ligger der og ikke kan annet, og da må jeg ha det så lettvint som mulig, for det er ikke alltid jeg er i form til å finne frem PCen og skrive noe særlig.

Håper at dere vil dele dette innlegget videre i relevante ME-grupper på Facebook og andre steder! 🙂 Jeg vil jo gjerne at så mange som mulig skal få med seg hva som skjer.

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.