For et ufyselig produkt!!

9

Uææææh, blææærgh, ææææææsj!!! Det kom noen merkelige lyder ut av min munn her i går!

Jeg hadde vært på min lokale helsekost-butikk hvor de faktisk har mye bra. Der var det en hel disk med slike «bars» – med og uten frukt, müsli, bær og så videre. Det hender jeg rasker med meg noen sånne, det er et greit mellommåltid når man ikke orker lage mat.

Der så jeg denne og hjernen min tenkte «mmmm, supermat!…mmmm…bær!». Helt sikker på at dette ville jeg like vettu. Kjøpte to stykker.

20140125-093225.jpg

 

Men altså, dette må da være noe av det mest ufyselige produktet som er oppfunnet??

Smaken var som slimete, sammenpressede alger med noen ubestemmelige biter som kanskje kan ha vært bær, men den bærsmaken var i så fall gjemt langt der inne et sted.

Og konsistensen??

20140125-093255.jpg

Oh gudbedre, jeg brekker meg bare av å se på dette bildet. Det var… slimete og veldig, veldig kompakt. Jeg tygde og tygde og tygde. Ja, jeg holdt til og med pusten for å klare å få svelget i hvertfall noe.

Jeg skal definitivt aldri kjøpe noen slike bars igjen som det står «superfood» på og som i tillegg er veganske, glutenfri, rå og ja.. uten ALT…

Herlighet, for en katastrofe av et produkt.

Blæææh.

 

 

Share.

About Author

9 kommentarer

  • Jo, de fleste slike barer jeg har prøvd er direkte ekle. Jeg fant faktisk én fra Fedon med karamell og hasselnøtt som var kjempegod da! Ellers er det noen av disse med müsli og bær jeg liker. Men generelt… nei…

   Skal se etter den med yoghurt på Narvesen, takk for tips! 🙂

 1. Ææææsj… hørtes ufyselig ut. Takk for advarsel – skal ikke prøve denne. Liker også de fra Narvesen, Atkinson, Fedon, og Nutrilett. Wasa har også, men de er litt tørre synes jeg. Eat natural er de beste synes jeg da:)

 2. Har smakt noen veganske barer fra helsekostbutikken, og de var gode. Er ganske avvent med søtt, så smaksløkene mine er nok litt annerledes enn mange andres. Kanskje jeg ville likt denne, må kanskje prøve den, sånn bare for å sjekke… 🙂

  • Veeel, jeg spiser ikke så mye søtt jeg heller, så jeg tror ikke det var mangelen på søtsmak som satte en støkk i meg. Mest konsistensen, egentlig.

   Men du kan jo alltids prøve! 😀

 3. Kan umulig ha vært verre en de muffinsene jeg prøvde å lage i går! Har prøvet på å lage egne oppskrifter siden jeg også har me og har kuttet ut sukker og gluten bla. 3 gg har det gått fint. Men i går prøvde jeg med Hampmel. Det var ekkelt det! Jeg og min søster greide nesten ikke svelge det! Blir kvalm bare av tanken og jeg er kvalm nok. Lagde noen etterpå med Madelmel og kokos som ble veldig gode da!
  Foresten fin blogg du har:)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.