Vårneglelakk 2014: Chanel Notes de Printemps

2

Vårkolleksjonene har allerede begynt å komme på markedet, og Chanel får «æren» av å åpne min serie om årets vårneglelakker. 🙂

Chanels slipp i januar gir meg alltid lyst til å hoppe over vinteren og gå rett på våren, og man kan i alle fall si at det lyser opp en ellers grå vinterdag å kose seg med litt vårinspirasjon.

Chanels vårlook: Vanessa Axente fotografert av Sølve Sundsbø.

Chanels vårlook: Vanessa Axente fotografert av Sølve Sundsbø.

Vårens neglelakk fra Chanel: Ballerina (# 167), Charivari (#603)  og Tapage (#605)

Vårens neglelakk fra Chanel: Ballerina (# 167), Charivari (#603) og Tapage (#605)

Lys rosa, mørk tåkelilla og knall rødrosa der altså.

Selv om det er nydelige farger, kan det godt hende at jeg faktisk hopper over denne kolleksjonen. Jeg har allerede skuffen full av lyserosa lakker som sjelden blir brukt, og røde lakker går jeg sjelden med. Om jeg skulle velge én måtte det bli Charivari i så fall, selv om slike mauve-farger ikke har vært noen sjeldenhet de siste årene. Men den er jo lilla da, det trekker jo kraftig opp hos meg. 🙂 Og jo lengre jeg stirrer på bildet med Tapage og den røde jakka, jo mer får jeg lyst på den også….

Det ligger noen fine swatches av disse lakkene på Pointless Café.

Selv om jeg er mest fokusert på neglelakk, må jeg også bare ta med et bilde av denne delikate øyenskyggepaletten.

Chanel Lumière Facettes eye shadow quad in Quadrille

Chanel Lumière Facettes eye shadow quad in Quadrille

Øverst: Grå lavendel og skimrende gull-elfenben. Nederst: Sateng aprikos-rosa og matt, dyp brun.

Definitivt på ønskelista!

Mange fine produkter i denne kolleksjonen!

Mange fine produkter i denne kolleksjonen!

Se mer av kolleksjonen og sjekk priser på chanel.comKolleksjonen er allerede lansert internasjonalt, og om den ikke er kommet i norske parfymerier enda så er den nok straks på vei.

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Deilig med litt vårfarger i januar, få tankene på noe annet enn den kalde vinden ute.

    Den lilla lakken var smashing, forresten.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.