Vårinspirasjon

6

Da jeg våknet i morges var det forblåst og kaldt ute. Snøen hadde lagt seg som en bølge på taket.

20140118-122538.jpg

Peis og pledd på en slik dag er fryktelig godt!

20140118-122553.jpg

Dessuten er det kommet  mye fin vårinspirasjon på nett! Jeg leser blogger og samler fine bilder av klær, sminke, neglelakker, reklamer og annet på Pinterest, følg min «Spring 2014»-tavle!

20140118-122458.jpg

Selv om det er fint med hvit snø og stearinlys om kveldene, så har jeg virkelig begynt å lengte etter vårens lyse, lette farger. 🙂 Januar og februar er definitivt årets to «verste» måneder synes jeg, hadde virkelig trengt å bare stikke av til et varmt og solrikt sted noen uker. <3

Men om man ikke kan det, så kan man i alle fall titte på vårmoten og drømme seg bort litt. 🙂

 

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Lengter til våren jeg også, men må si at da jeg og mannen har vært ute og måkt i dag – var det riktig så deilig med hvit snø over alt og kun ett par kuldegrader – vakkert over alt og så lyst! Nei, hver årstid har sin sjarm 🙂

  • Det er jo pent! 🙂 Mye lysere og finere enn om det bare hadde regnet. Så holder det seg stabilt med litt snø og et par minusgrader, så skal jeg være fornøyd med det jeg altså.

   (Selv om jeg fortsatt har lyst til å reise vekk et par uker hehe.)

 2. Januar og februar er slike måneder som jeg godt kunne vært foruten, ja.
  Fine vårbilder er absolutt noe å nyte synet av. 🙂

 3. Veldig enig….og januar så kald, mørk og ikke minst laaang ! Etter en desember-måned med apriltemperaturer (sukk) med god helse-effekt :)…blir kroppen igjen satt tilbake nå som kuldegrader og blæst kryper inn gjennom veggene (…for ikke å snakke om marg & bein)
  Enn så lenge er det bare å tenne lys, fyre opp i peisen og kose seg med te-koppen (under ullpleddet, m/ ullundertøyet, pulsvarmere mm )…og vente på lyset og våren 🙂 God helg !
  Lilja

  • Ja huff, januar og februar er to altfor lange måneder for meg altså!!!

   Kanskje det er litt sånn antiklimaks etter julen også? Selv om november og desember er ganske mørke måneder det og, så har man i hvertfall julen å glede seg til. Nå virker alt det lyse og fine så langt frem….

   Men men.. vi får gjøre det beste ut av det! God helg! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.