Brioche – et himmelsk bakverk!

4

Jeg vet ikke helt hva de har i drikkevannet der borte på Vestlandet, men godt for folk kan det umulig være, når det skaper slike vrangforestillinger som Mad Mullah tydeligvis har fått. (Nåja, han har vel kanskje alltid hatt en del vrangforestillinger, men altså..)

Nå påstår han at brioche – denne deilige, myke kakebollen – er ekkel. Hva!?

Brioche er eit horribelt stykke bakverk som franskmenn til stadig prøver å tvinge på resten av verda. Det inneheld mykje egg og smør, og kan tidvis ta ei form som kan forvekslast med kake. Særleg når dei er flyt med klissete, ekkel krem. Fyttigrisen for noko svineri.

Han der mullaen kan umulig ha smakt ordentlig, god brioche tenker jeg da. Han må nok ta seg en tur hit til hovedstaden, her på St. Hanshaugen har vi opptil flere spisesteder som serverer myk og god brioche – MED rosiner til og med! 😀 Kom, kom, så skal du bli omvendt! 😉

brioche

 

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Du fikser rimeleg mykje på brioche, gjer du ikkje? Har du ikkje tenkt på det faktum at brioche truleg var ansvar for jakobinarene sin blodige terror under revolusjonen? Hmmm? Les om kakediagrammet du!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.