Ny uke! :-)

1

God morgen! 🙂 

Alle er våkne og allerede i gang med en ny uke regner jeg med?

Jeg prøver å avslutte uken med å oppsummere litt, og begynner mandagene med å se over kalenderen og legge planer for uken som kommer.

Appen Timehop forteller meg at for ett år siden gjorde jeg ca. det samme som i dag – slappet av etter en hyggelig venninnelunsj. For fire år siden bestilte vi bryllupsreisen vår!! 🙂

20140113-104228.jpg

 

Flere av dere følger meg allerede på Instagram (@catwesterby), og her er et kjapt tilbakeblikk på uken som gikk.

Veldig kort om uka som gikk der altså! 🙂

Så dere forresten Bloggerne på TV2 Bliss i går? Jeg måtte nesten bare få det med meg, siden jeg tross alt er ganske interessert i dette bloggfenomenet. Det var vel ganske som forventet, litt morsomt og lett egentlig. Tror ikke jeg og mange av mine «gamle bloggkollegaer» kjenner oss så veldig godt igjen i det programmet kanskje? Sikkert ikke noen overraskelse for dem som så på at jeg sier det. Men men, det kan jo være underholdende for det, selv om jeg synes blogging i Norge har en mye større spennvidde enn det som kommer frem i et slikt program da.

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.