Topp kommentatorer – Desember 2013

6

Selv om vi har gått over i et nytt år, er jeg ikke helt ferdig med å oppsummere det gamle. 😉

En kjent tradisjon her på bloggen er å gi litt ekstra skryt til dere som følger med og legger igjen en kommentar. De med egen blogg skal også få litt «linklove». 🙂

Av og til føles det kanskje litt urettferdig for de som kommenterer på Facebook eller Twitter. Jeg er ikke noe mindre glad i de kommentarene altså, men om jeg skulle ha oppsummert kommentarer fra flere steder ville det blitt en for stor jobb til at jeg hadde orket gjøre det… Så jeg fortsetter med min «Top Commentators»-plugin for WordPress tenker jeg.

I desember fikk dere vel nok av julestemning her på bloggen, og de som kommenterte mest var:

1. Helene

2. TanteLappe

3. Marianne de Bourg

4. Ann Jeanette

6. Annbeth

Tusen hjertelig takk, dere er kvalitetsdamer heile gjengen! <3

Her er en juleblomst til dere!

2014-01-02 15.50.45

Følg med i morgen, for da kommer en oppsummering av toppkommentatorene for hele 2013!

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Takk og takk 🙂 Blomsten er vakker <3 Det er du også – koselig at du teller oss opp – litt stas å være på lista di 🙂 Litt mindre tid til data nå om dagen, da ett nyttårsforsett er å bruke litt mindre tid her inne på internetten.. men vi får se an formen <3

  • 😀
   For meg er internetten for det meste et tidsfordriv når jeg ikke er i form til annet en å ligge, så jeg skjønner nyttårsforsettet ditt godt. Klarer du å gjøre noe annet, så gjør det! <3

 2. Jeg stakk innom bloggen for å lese dagens post. Og jeg stakk innom dagens post fordi jeg synes det er så hyggelig og positivt at du fremhever de som kommenterer i bloggen din…
  Og så helt ut av det blå var jeg en av dem. Helt uforventelig (som yngste sønnen alltid sa da han var mindre :0)

  Jeg hadde tenkt å gi en kommentar om hvor positivt jeg synes det var – og ble overrasket over at jeg var med på listen. Reflekterte litt over om jeg burde gjøre det samme i min blogg, men så har jeg ikke så mange kommentatorer som deg.

  Men i alle fall: Takk for linklove. Det er supersnilt! Bra overraskelse også 🙂

  • Så hyggelig at du sier det! 🙂

   Jeg vet ikke når jeg begynte med denne «tradisjonen» med å gi en liten hyllest til kommentatorene hver måned (og på slutten av året så klart), men jeg synes det er givende for meg og at det er litt positiv stemning å «løfte opp» hverandre litt. 🙂

   Det var mange flere kommentarer på bloggene før. Nå tror jeg det spres litt utover: Noen kommentarer havner på Facebook-siden til bloggen, noen havner der folk deler lenken, noen kommenterer ikke, men deler videre. Tidene forandrer seg. 🙂

   God blogging videre!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.