Dagens detaljer: Gull og perler

7

På årets siste dag, uansett hvilken nyttårsfeiring man deltar på, skal det være litt glamour og pynt synes jeg! 😀

I år var det en rolig og behersket nyttårsfeiring her hjemme, med fokus på mannen og meg, god mat og rett og slett bare avslapning. Det er jo det aller viktigste, og vi hadde virkelig en veldig fin nyttårsaften sammen. <3  Tenkte likevel at jeg skulle skrive et ganske overflatisk innlegg i dag om glitter og glam. 😉

Noen dager tidligere hadde jeg funnet en hyggelig overraskelse i posten, en fin nettvenn hadde sendt meg både julebrev og julegave!

Denne ørepynten ga inspirasjon til kveldens antrekk.

20140101-131725.jpg

Ny ørepynt i gulltoner med bling, og mormors gamle perlekjede. 🙂 Ikke rart «temaet» ble gull og perler!

Kjolen min var en enkel, sort sak som jeg ikke fikk tatt bilde av dessverre. Det er uansett så dårlig lys her nå at å ta bilde av en sort kjole… vel, det blir bare ikke så spennende.

Det jeg heller kan vise frem er nyttårsmanikyren! 🙂 For en stund siden bestilte jeg meg Diors «Diorific Jewel Manicure Duo Golden Winter Holiday 2013».

20140101-125919.jpg

Dette settet består av en gullakk og en flaske med små perler til å lage en slik «kaviar-manikyr» som dere sikkert har sett før. Det fungerer på den måten at man først legger 2 lag neglelakk, og så drysser man et lag med disse perlene over. De skal trykkes forsiktig fast, og vil da dekke neglen i et glitrende lag. Jeg var litt skeptisk til disse hvite perlene, men det ble veldig lekkert med en aksentnegl, og de glitret virkelig fint!

20140101-131705.jpg

20140101-125814.jpg

Jeg valgte å legge et tynt lag med overlakk over perlene jeg da, for på første forsøk så falt det av mange perler etter kun kort tid. Tror ikke dette er noen holdbar hverdagsmanikyr akkurat, men som festlig tilbehør var det så absolutt gøy! 😀 Jeg kommer nok helt sikkert til å prøve disse perlene over andre neglelakker også, for det at de var semi-gjennomsiktige gjør at fargen på lakken under skinner igjennom. Hvis dere vil se mer så har Ommorphia Beauty Bar en grundig omtale med mange bilder.

Litt flere detaljer av gull og perler fra gårsdagens feiring. Her er en detalj fra nyttårsbordet med litt serviettpynt. (Juledekorasjon fra UNICEF og bånd fra Panduro). Serviset heter Gray Pearl og er fra Villeroy & Boch.

20140101-131716.jpg

DSC_0204

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så, det var en liten titt på nyttårsfeiringens «Gold & Pearls»-tema herfra. 😀  (Her kan dere se nyttårsbordet vårt fra forrige nyttårsaften. Da hadde jeg både glitterkjole og tiara!)

Satser på at jeg får til å skrive flere slike «Dagens detaljer»-poster i året som kommer, jeg koser meg med å sette sammen «temaer» med farger, struktur og innfall.

Håper dere hadde en fin nyttårsfeiring i går, enten den ble på den ene eller den andre måten. Slenger inn en anbefaling her: Frøken Makeløs har skrevet så fint om kjærligheten i «Nyttårstanker». Les!

Riktig Godt Nytt År til dere som leser dette, gleder meg til vi kan holde følge utover i 2014 også! <3

Share.

About Author

7 kommentarer

  • Tusen takk Trollmor! 😀

   Ja, det er viktig å markere litt da vettu. Det er da ellers mer enn nok grå hverdager hehe.

   Riktig godt nytt år til deg også, håper det blir bare bedre og bedre. <3

 1. Godt nyttår, Cathrine! Jeg gleder meg alltid til nye innlegg på bloggen her.

  Vakkert bord og herlig med stash.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.