Julehilsen

8

20131223-082841.jpg

Det er morgen Lille Julaften og jeg sitter her mykt og godt i sofaen med en kopp espresso og nyter lukten av juletre og et morgenstille hus.

Rundt meg kan jeg hvile blikket på all julepynten som er kommet frem fra kister og skap – mange gamle skatter som bringer frem gode minner. <3

Før huset våkner og de siste ærender og forberedelser er i gang vil jeg bare benytte anledningen til å sende alle mine blogglesere og andre nettvenner et varmt og stort ønske om en riktig god jul!! 

Jeg håper at dere har hatt en fin førjulstid, hver på sin måte, og at juledagene blir så gode som overhodet mulig for alle sammen.

Jeg er så absolutt et julemenneske og som dere ser av juletrebildet her, kan vi nok sikkert kalle meg julemaksimalist også. 😉 Ja, det juletreeventyret jeg skrev for et par år siden gjelder nok i år også.. *kremt*

Ta vare på dere selv og hverandre. <3

~ GOD JUL ~

20131223-082851.jpg

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Riktig god jul til deg og dine!

  Her har pynten kommet frem også, litt etter litt.
  Nå skal jeg bare holde på roen, også, så blir det nok ei bra jul.

 2. Ønsker deg noen fredfylte juledager fra oss tre som stadig er «fanget» i ME-huset vårt.
  Det er vanskelig med syke barn (og foreldre) i julen, men vi skal nok få hygget oss litt allikevel.
  Håper på bedre dager for oss alle i 2014.

 3. Det er så utrolig koselig å surfe rundt på nett å se alle de koselige julepyntede hjemmene. Lune varme og fulle av kjærlighet 😀 Her i GarasjeHeimen er dagen i dag omtrent som dagen i går og forigår og foriforigårs osv men i dagboksbloggen min fikk jeg iallfall både pyntet litt til jul og holdt humøret oppe gjennom hele advent og det er jeg ganske så stolt av tatt formen i betraktning… Ønsker deg og dine en vakker og fredfull RomJulsTid med mye kos og glede !

 4. Tusen takk for alle koselige julehilsninger!

  Jeg fikk dessverre ikke fulgt opp blogg og kommentarer i juledagene, det ble rett og slett for hektisk. Men jeg håper dere alle sammen hadde en fin julefeiring og en god romjul! <3 Er glad for at dere henger med her. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.