Trekning av førjulsgaver!

3

20131218-120849.jpg

Tusen takk for god respons på utlodding av to førjulsgaver! <3

Det er egentlig ganske morsomt for meg med slike utloddinger eller «giveaways», for ikke bare får jeg lov til å glede noen andre, men jeg ser også at bloggen følges og snappes opp både her og der.

Det kom inn 23 kommentarer på innlegget, og jeg brukte som vanlig random.org til å trekke to tilfeldige tall mellom 1 og 23.

Det ble kommentar nummer 11 og 20 som ble trukket ut, og det betyr at de heldige vinnerne er:

Kjersti

og

Trips & Tics

Hurra og gratulerer til dere!! Nå går vel dagene så fort at jeg egentlig burde endret tittelen fra «førjulsgave» til «julegave», men så snart jeg får slept denne skrotten i retning postkontoret så er det i alle fall en liten pakke på vei til dere. <3 (Vinnerne har også blitt kontaktet på e-post.)

Til dere andre som ikke vant noe denne gang: Følg med videre, for jeg har ikke tenkt å gi meg med giveaways! 😉

Jeg regner med de fleste er i full sving med et eller annet av juleforberedelser nå, enten det tas i store eller små etapper. Forhåpentligvis får vi gode dager og mange timer til å gjøre akkurat det vi vil og det som trengs fremover, jeg er i hvertfall ikke helt ferdig med å svinge kjevla eller vikle meg inn i gavepapir.

Fortsatt gode førjulsdager til dere!! 

Share.

About Author

3 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.