Julepysj og julesokker

5

Nå ligger jeg her på sofaen og smiler, ser på snøen som daler rolig ned utenfor. Det begynte å snø tidlig i morges, ja mens det enda var natt egentlig.
Og langsomt ble den søndagsstille byen vår dekket av et puddermykt, hvitt teppe.
20131208-102329.jpg Jeg har julepysj og julesokker (Mariussokker!!) og i går var det juleverksted her med glitter-rush og herlige, kreative påfunn.
20131208-102453.jpg Riktig god andre søndag i advent!!

Jeg tenker det blir en rolig dag. Kanskje får jeg pakket inn noen julegaver, kanskje får jeg med meg mannen ut på en liten julelunsj slik at vi får nyte vinterværet litt? Uansett har jeg tenkt å kose meg med den første virkelige snødagen her på St.Hanshaugen!

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Lekker pysj og flotte sokker! Det er godt med litt varmt på bena nå i disse tider – jeg har tovede ulltøfler og de er jeg kjempeglad i 🙂
    Må ut en liten tur i det nydelige vinterværet jeg også… bare håper mannen orker å spa frem bilen 🙁 det er det eneste negative med vinter og ikke ha garasje. Men vakkert er det:) Trengte litt snø nå jeg for å komme i julestemning. Ha en flott 2.søndag i advent:) håper du får en god lunsj <3

  2. Litt som deg på morgenen i dag, tror jeg. En fin morgen. Koselig å våkne opp til snø. Det hadde en slags beroligende virkning på meg i morges. Nå er det lov å nyte julen var det som om snøen sa meg…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.