Bonusmor starter matkrig

6

Av og til er ikke vi voksne så veldig.. eh, voksne!

Det tok litt av under søndagsmiddagen her i huset.

Lille Sprell rant over av energi etter at diverse førjulsaktiviteter hadde skrudd «glede-seg-til-jul»-nivået opp et titalls hakk.

Mannen serverte årets første ribbemiddag – man må jo prøve ny stekeovn må vite. Ingen nektet på akkurat det påfunnet, og vi fikk da kjapt sneket til oss mange deilige biter med sprø svor.

Måltidet trakk ut litt for lenge for Lille Sprell, som så sitt snitt til å forsvinne under bordet. Bonusmor ante fred og ingen fare, og var i ferd med å føre en fullastet gaffel mot munnen da noen små, klissete barnefingre utførte et imponerende effektivt kileangrep oppover leggen.

Gaffelen glapp, bonusmoren hvinte som en småjente og Lille Sprell stakk hodet opp med et fornøyd glis. Det skulle hun nok ikke ha gjort, for i befippelsen grep bonusmor til det første og beste «våpen» i selvforsvar og angriperen fikk en rosenkål godt innsmurt i saus seilende rett i knolten.

Jeg tror vi ble like sjokkerte begge to! 😀

Det var vel ikke det mest konstruktive bidraget til å lære barnet om folkeskikk og matro kan man si, men så fikk vi i alle fall trimmet lattermusklene.

Mannen grep inn før det hele utartet, og godt var det.

Har du kastet mat på barna??

SONY DSC

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Hva desperate mødre gjør, i øyeblikk av djup naud … akk!
    Ingen er trygge, hverken barn eller fedre eller tilfeldige bestemødre på besøk … (eller; det er jo mulig at tilstedeværelsen av BESTEMØDRE styrker impulskontrollen …)
    Lykkelige du! LOL

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.