Dagens detaljer: Miss Universe

1

20131103-152222.jpg

Jeg har ikke noe forhold til missekåringer, tror jeg har sett på det en gang for mange år siden, men det blir for sært. Vi har heldigvis ikke mye av det her hjemme.

Derimot likte jeg OPIs kolleksjon Miss Universe 2013 som ble sluppet i forbindelse med denne missekåringen nå i november. For meg som er selve lilladamen var ikke dette noe jeg kunne gå glipp av. 😉

Det er tre lakker i denne kolleksjonen: En mørk lilla creme-lakk, en glittrende sølvlakk som tørker med matt overflate og en dus rosalilla farge.

20131103-152203.jpg

Alle fargene er veldig lekre og jeg måtte prøve dem samtidig. De dekker pent på to lag, og det er ingenting å si på tørketiden. Holdbarheten er også god! (Beklager litt dårlig cleanup på disse bildene, jeg skylder på alderen og dårlig lys om høsten…)

20131103-152146.jpg

På ringfingeren har jeg brukt en sjablong for å lage et mønster, og limt på litt «bling». Slike sjablonger får man kjøpt for en billig penge på eBay.

20131103-152236.jpg

En nærmere titt på promobildet, som alltid med passende navn fra OPI. 🙂

Mitt skjerf med ulike rosa- og lillafarger passer godt til dette tenkte jeg, og her om dagen lå det også en overraskelse i posten til meg med verdens søteste prøve på Dior-øyenskygge. Jeg har alltid vært svak for miniatyrer, og å se en slik mini-utgave av de flotte Dior-eskene var rett og slett utrolig morsomt. 🙂 Det skal ikke mye til for å få meg til å smile i alle fall, og bra er det!

20131103-152110.jpg

En annen oppmerksomhet jeg fikk tidligere i høst (folk er altså så skjønne med meg <3), et magnetisk bokmerke med verdens beste slagord. 😀

20131103-152120.jpg

Håper dere har en glitrende og fargerik mandag – vi trenger en god start på den nye uken.

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Enda flere fine lakker fra OPI, jo.

    Tror rett og slett jeg lister meg raskt ut herfra, før fingrene mine taster inn ebay… 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.