Stopp salg av levende dyr i «nøkkelringer»!

2

DSC04776

Dette bildet er tatt på Jackson Reef i Tiran i Rødehavet. En majestetisk følelse å se disse vakre skilpaddene fly forbi bare et par meter foran nesetippen. Slik skal man nyte synet av dem – i rolig takt med strømmen langs et vakkert korallrev.

Ikke slik:

6a00e554e81be388340147e3bb45a6970b-800wi

På markeder i Beijing blir levende skilpadder, fisker og andre dyr solgt i små poser som «morsomme» nøkkelringer og leketøy. Det hevdes at dyrene ligger i en «næringsrik» væske og kan overleve der i flere uker, men i virkeligheten kveles de eller sulter i hjel etter kort tid.

Hvis du vil være med å kreve at denne torturen av små dyr fortsetter kan du signere denne underskriftskampanjen.

We call on the UN to demand the Chinese government to ban the manufacture and sale of amulets and jewelry containing live animals.

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Dette høres så sykt ut at jeg har vanskelig for å tro at det virkelig skjer. LItt sånn som bonsaikattungene noen år siden.

    Men det er jo mulig. Finnes mange syke mennesker det ute, og med folk som lever så fjernt fra naturen som mange i dag gjør er det vel ikke utenkelig at det kan være noen som greier å kjøpe slike ting i den tro at det ikke er noe galt med det.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.