Har en drøm….blubb blubb.. ;-)

2

Som en del vet har jeg de siste årene blitt litt kjent med livet under vann – min kjære mann har introdusert meg for dykkingens gleder, og det er mer fantastisk enn jeg noensinne kunne drømme om.

Når vi nå snakker om steder i verden vi kunne tenke oss å reise til, er det først og fremst destinasjoner under havoverflaten vi fabulerer om her hjemme. 🙂

I dag surfet jeg meg tilfeldigvis (heeeelt tilfeldigvis) inn på et av de mest luksuriøse tilbudene jeg har sett: Maldives Four Seasons ExplorerPå en skikkelig luksusbåt kan man bo i en uke mens man blir fraktet mellom fantastiske dykkesteder på Maldivene – et av verdens aller mest berømte steder for fantastisk dykking. På båten er det slettes ingen camping-standard, men mer som et flytende femstjerners hotell med blant annet massasje, deilig mat og full oppvartning…

Ooooooh, dette var ikke lite fristende! 😀

Ta inn hele skjermen 23.10.2013 111411.bmp Ta inn hele skjermen 23.10.2013 111309.bmp Ta inn hele skjermen 23.10.2013 111245.bmp

Kombinert med noen dager i forkant og etterkant på en resort ser jeg for meg at dette er en ypperlig måte å tilbringe en ferie på. 😀 Ikke noe å si på prisen heller, kun rett i underkant av 100.000,- for en uke! Det er jo bare småpenger, så denne turen går rett på ønskelista til jul altså. 😉

Blubb blubb…

Bilder: Maldives Four Seasons Explorer

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.