Sorteringsdilla og OPI Give Away

15

De som kjenner meg godt vet at jeg har en ganske stor organiserings- og sorteringsdille. Jeg liker rett og slett å ha orden og systemer som virker.

Derfor tenkte jeg å fortelle dere litt om mitt høstprosjekt, og så kommer det en liten «give away» i løpet av innlegget. 🙂

Tidligere i høst bestemte jeg meg for å forsøke å få litt orden i neglelakksamlingen. Her er et lite «før»-bilde (og dette er bare deler av kaoset):

20131011-160155.jpg

En ganske kaotisk blanding kan man si, selv om jeg har et eget display for de lakkene som er mest aktuelle «her og nå».

Egentlig er jo en slik sorteringsjobb en ganske fin adspredelse når man vil pusle med noe, men ikke har så stor rekkevidde utenfor sofaen.

Etter tips fra andre neglelakkbloggere gikk jeg derfor til innkjøp av en stor mengde «nail sticks» som man kan bruke til å sortere lakker med.

nailsticks

Slike «nail sticks» selges til en billig penge på eBay, hvor også dette bildet er hentet fra. (Du kan også søke på ord som «nail sticks», «nail art fan board», «nail wheel» «nail polish display» osv. )

Så da var det bare å gå i gang… Jeg har først gjort en grovsortering på fargetoner – rødfarger, rosafarger, gulfarger osv. Det kommer ganske tydelig frem hvilke farger man er mest glad i, og det er vel ikke noen hemmelighet at jeg har noen (*kremt*…mange…) lilla neglelakker . Her tenkte jeg likevel å vise dere sorteringen av hvitt, sølv, grått og sort:

20131011-155956.jpg

Det blir ganske lekkert når man får dem samlet slik synes jeg. 🙂 Det er ikke alltid jeg blir helt enig med meg selv hvordan de skal sorteres, men her har jeg holdt creme og shimmer-lakker på den ene siden og glitter på den andre, og så møtes de i det mørkeste på midten.

Neste steg, når alle lakker er swatchet og kategorisert, blir å få til en skikkelig lagringsplass for dem. Alle neglelakkfantaster synes å ha Helmer arkivskap fra IKEA som en stor favoritt. 🙂

20131011-164012.jpg

Forhåpentligvis får vi et par slike opp hit i løpet av høsten – de er jo praktiske til mer enn bare neglelakkoppbevaring også.

Nok om det, vi må videre til det som kanskje er mest spennende for dere. 😉

~ Give Away ~

Jeg har ikke kommet så veldig langt i opprydningen enda (mangler faktisk litt Dymo-tape som jeg merker pinnene med), men jeg har allerede funnet noen dobbeltkjøp. 😮 Sånn kan det gå når man blir litt vel ivrig med bestillingene!

Det er alltid hyggelig med en mulighet til å glede noen andre, så derfor vil jeg gi mine blogglesere anledning til å være med i trekningen av en knallsort neglelakk fra OPI og en neglebalsam fra Trind. Sånn sett kan man jo si at min dårlige hukommelse/konsentrasjonsevne er godt for noe, denne gangen i alle fall. 🙂

20131011-164001.jpg

OPI «Black Onyx» er en ravnsvart og glansfull sort cremelakk. Den er lett å lakke med, og man får et dekkende resultat med to lag. En sort lakk synes jeg man må ha i sitt «basisutvalg» av neglelakker, ikke minst fordi den er superflott å bruke som underlag for ulike glitterlakker! (Lakken jeg gir bort er helt ny, jeg har muligens åpnet den for å teste den en gang, men ellers er den ubrukt. )

Jeg gir også bort en vareprøve på Trind Nail Balsam (fra en Glossybox jeg fikk). Denne neglebalsamen inneholder fuktighetsbevarende stoffer som er spesielt tilpasset for å gi fukt og beholde fukten i neglen, og forhindrer at neglen blir tørr og fliser seg opp. (Jeg har ikke prøvd denne selv, men du kan lese en fyldig omtale hos neglelakkbloggeren Loodie Loodie Loodie.)

Så, noen som er interessert i litt høstlakk? 🙂

Reglene er som før, og veldig enkle:

1. Legg igjen en kommentar til denne bloggposten som viser at du ønsker deg denne «neglepakken».

2. Husk å skrive gyldig e-postadresse når du fyller ut kommentarskjemaet.

3. Kommentarfeltet er åpent til 17. oktober klokken 12.00. Kommentarer etter denne tid blir ikke tatt med i trekningen.

Så snart jeg kan etter dette tidspunktet går jeg gjennom kommentarfeltet og bruker random.org til å trekke en vinner. 🙂

Er det noe mer jeg burde huske å si da? Hmm… nei, jeg tror ikke det? Jeg blir selvfølgelig glad om du sprer en link til konkurransen slik at flere får sjansen både til å være med i trekningen og bli bedre kjent med bloggen, men det er ikke noe krav for å få delta.

Lykke til og så ønsker jeg dere en riktig god helg! 🙂

PS: For ordens skyld ville jeg bare føye til at jeg ikke er sponset og har betalt for disse produktene selv. 

Share.

About Author

15 kommentarer

 1. 1: sånn neglegreie burde jeg skaffe. Takk for tips!

  2: Den svarte lakken der har jeg vurdert så mange ganger at den vil jeg gjerne ha 🙂

 2. Hei. Ja, jeg vil gjerne være med og har lyst på neglelakk..jeg som akkurat har fått lange negler – en ny verden har åpnet seg <3 stum av beundring over din sortetingsevne!

 3. Kjekk jobb å sortere neglelakker… Kos på høyt nivå! Jeg er gjerne med i trekningen! 🙂 Jeg ser samlingen min ikke når din til knærne en gang, så en OPI til har jeg plass til!

 4. Imponerende samling lakker du har! Wow!

  Svart har jeg ikke i samlingen min, enda, så det hadde jo vært veldig gøy å vinne en.

 5. Hei hei.
  Jeg vil gjerne være med i giveawayen 🙂 Forresten så var min aller første OPI lakk «Black Onyx» 😀 Med den startet jeg å samle på lakker, og etter rundt 400 flasker i samlingen så er den tom 🙂

 6. Hei, jeg vil gjerne være med på trekningen.
  Er selv en smule opptatt av neglelakker og neglepynt og synes dine poster om disse emnene er morsomme å følge.
  Må si jeg beundrer dine sorteringsevner, skulle gjerne hatt det selv 😉

  God helg

 7. Jeg gikk inn og leste om Trind Balsamen, og den høres flott ut! Sliter med negler som flasser (øverste lag av negler flasser av) for tiden, og vil gjerne prøve alt som kan være til hjelp! Må innrømme at jeg enda ikke har prøvd å lakke med svart lakk på neglene, men tror nok jeg kunne turt å prøve med en glitterlakk på toppen =) Tusen takk for at du gir oss muligheten til å vinne en flott lakkpakke!

 8. Tusen takk for tips om det arkiv skapet ser veldig praktist ut..
  Jeg har det med negler litt som en hobby når jeg orker så litt høstlakk hadde vært helt topp

 9. Hei hei!
  Jeg vil veldig være med i trekningen siden jeg er en nykomling i neglelakkverden 🙂 Utvider horrisonten-kan man si det ? etter øyeskyggeverden som har vært min boble i flere år 🙂
  Fin dag til deg!

 10. Du er en inspirasjon når det gjelder neglelakker.. Har man ikke hatt «dilla» på det før, så får man det med å lese bloggen din om det 🙂 Når det er sagt så skriver du mye annet fornuftig også 😉 Stå på !!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.