TEMAMØTE OM ME-FORSKNING med Jørgen Jelstad

3

Norges ME-forening – Oslo og Akershus Fylkeslag arrangerer et spennende møte på mandag for den som er interessert i ME-forskning.

Informasjon fra event-siden på Facebook:

Kva veit ein eigentleg om ME så langt?

Dei siste åra har forsking på ME tatt stadig nye vendingar. Det er vanskeleg å halde seg oppdatert på alle kantar sjølv, derfor har vi fått Jørgen Jelstad til å hjelpe oss. I etterkant av arbeidet med boka De bortgjemte har han fortsett å delta på konferansar, lese forskingsrapportar og snakke med forskarar. Denne kvelden vil han gje oss ei oversikt over det som har skjedd og det som skjer i forskingsmiljø over heile verda.
Arrangementet varer om lag to timar. Det blir pause undervegs og ein kort spørsmålsrunde til slutt.

Kvar: Ullevål sjukehus, bygg 6, store auditorium (sjå kart på denne linken http://www.oslo-universitetssykehus.no/SiteCollectionDocuments/Om%20oss/Avdelinger/Kommunikasjonsavdelingen/Ulleval_sykehus_2013.pdf)

Når: mandag 7. oktober kl. 19.00
Pris: 50 kr. betalast i døra (gratis for helsepersonell)

Bygg 6, store auditorium ligg på baksida av midtblokken. Følg vegen som går på venstre side, mellom bygg 3 og bygg 4, til inngang 1. Sjå på kartet, eller spør om hjelp i vakta ved hovudinngangen. Rullestoladgang ved bakre inngang (2). Ver merksam på at denne inngangen stenger kl 19.00, så kom i god tid.

Eventuelle spørsmål kan rettast til me.oafyl@gmail.com eller 952 14 873.

Beste helsing
Norges ME-forening Oslo og Akershus fylkeslag

Dette er så absolutt et foredrag det er verdt å få med seg, og jeg håper at dere hjelper til med å dele informasjon om dette. Jeg beklager at jeg ikke har klart å legge ut denne informasjonen før, men jeg er såpass susa om dagen at jeg får ikke helt gjort alt jeg vil. Jeg har selvfølgelig kjempelyst til å komme meg på dette foredraget selv også, og hvis jeg klarer det så kan det nok hende det dukker opp et referat her på bloggen. (Slik formen er nå er det vel egentlig lite sannsynlig at jeg klarer, men det må være lov å håpe…)

En stor takk til fylkeslaget som arrangerer dette spennende foredraget! 🙂 (Det er slikt som gjør at vi får spredt informasjon og kunnskap, så jeg oppfordrer alle til å melde seg inn i ME-foreningen hvis dere ikke allerede har gjort det.)

Er det noen av dere som har tenkt å dra på dette?

Share.

About Author

3 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.