I dag er jeg gjesteblogger hos Ivar Johansen.

0

 

 

Ta inn hele skjermen 29.07.2013 102421.bmp

Etter at jeg la ut innlegget Arbeidskultur, teknologi og tidsklemme, ble jeg kontaktet av SV-politiker Ivar Johansen, som lurte på om jeg ville la innlegget være gjesteblogg hos ham.

Det takket jeg selvfølgelig ja til, og i dag har Johansen lagt ut dette på sin blogg. Det er alltid hyggelig med slik anerkjennelse når man har lagt ned litt arbeid i et innlegg, og jeg ser det har blitt delt flere steder i dag.

20130729-101044.jpg

 

Ivar Johansen er en engasjert bypolitiker jeg har fulgt i noen år, og jeg setter stor pris på at han sprer temaet videre.

Takk til alle dere som har likt og delt innlegget, og til dere som har kommentert både på blogg og Facebook.

Velkommen hit til dere som kanskje ikke har vært inne på bloggen før. Som dere vil se skriver jeg om mange forskjellige temaer, og har de siste årene vært spesielt opptatt av helse- og velferdspolitikk, og som sosiolog er jeg også opptatt av temaer som arbeidsliv og organisering. Sjekk gjerne menyen øverst på siden, der ser dere hvilke kategorier jeg skriver mest om.

Ha en riktig fin dag videre! 🙂

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.