Dagens detaljer: Fra neon til markjordbær

2

20130719-181041.jpg

 

Jeg tror aldri jeg har vært så begeistret for og inspirert av rosa som akkurat denne sommeren.

Spesielt når jeg finner en rosa sportstopp i nøyaktig samme farge som en av de nyeste Essie-lakkene mine. Kall meg gjerne overfladisk, men jeg får et slags farge-lykke-blaff av det! 😀

Jeg må jo selvfølgelig ha sportstopper, jeg som er så frøktelig sporty! 😉

20130719-181055.jpg

 

Se, jeg matcher blomstene mine også.

20130719-181341.jpg

20130719-181351.jpg

 

Disse her er jeg veldig glade i – fuksia eller Kristi blodsdråpe. Jeg hadde noen i fjor også, som var lilla og rosa, og i år valgte jeg altså en annen farge. Rosa og korallfarget, de stråler skikkelig i sola.

20130719-181604.jpg

 

Lakkene jeg har brukt her er Essies «Sunday Funday» fra den nye «Naughty Nautical»-kolleksjonen. På hver ringfinger har jeg China Glaze sin «Luxe and Lush» som er fra «Hunger Games»/»Colours from the Capital»-kolleksjonen. (Tror det var et søksmål der angående bruken av «Hunger Games»-navnet. Drama i neglelakkverdenen!)

Med de flotte sommerdagene som har vært i Oslo er det fortærende hvor mange av dem jeg har måttet tilbringe innendørs. Heldigvis var jeg på toppen av formkurven da jeg våknet i morges, og mens mannen fortsatt snorket og sov tok jeg derfor turen UT.

20130719-181618.jpg

 

Tidligere i vår da jeg gikk en tur rundt Sognsvann, så jeg at det var en del markjordbærplanter enkelte steder, og ganske riktig: De små, søte bærene stod og ventet på meg i dag. Det var et lite gledessjokk i systemet, for denne smaken har jeg ikke kjent på mange år. <3

20130719-181627.jpgFlere innlagte hvilepauser, men det var sabla godt å få kjenne luft mot ansiktet, lukten av sommervarm skog og høre klukkingen av vann mot stener, vinden som raslet i siv og tretopper… Jeg ELSKER virkelig skogen!

Da vi var små tilbrakte vi mye tid i helger og skoleferier på vår kjære hytte i Malvik i Trøndelag. Nå har jeg ikke fått besøkt stedet på flere år, men gleder meg virkelig stort til den dagen kommer at jeg kan dra dit på hyttetur igjen.

Ønsker dere alle en god sommerkveld. <3 

 

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Snakk om matcing på høyt nivå 🙂 Så lekker sommerfarge på både neglelakken og toppen. Gleder meg stort over din lille, store ;), skogstur på egenhånd i dag. Og bare så du vet det; Du ser kjempesporty og flott ut. Det er da i det minste en bra ting med ME’n, at vi ser ikke sånn ut som vi ofte har det. Takk og lov for det 😉 Koselig å være med deg på terrassen og turen til Sognsvann, mitt tidligere nabolag. Ha en riktig god og sprek helg 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.