About Author

4 kommentarer

 1. Sexy Sadie on

  Vel, jeg vil bare se ut som en 5kg lettere utgave av meg selv. Har intet behov for å bli verken høyere eller smalere.

  • Ja, det er nå så. 🙂 En lettere utgave er vi flere som ønsker oss.

   Skulle ønske designerne brukte ulike kroppsfasonger som «mal» når de designet klær. Det er jo ikke alle plagg som sitter like godt på en som bruker størrelse 42, når alt designes i str. 36 (eller mindre?).

 2. Sexy Sadie on

  For meg er det sånn at uansett hvor slank jeg er, så ser jeg feit ut i moderne klær. Rett og slett fordi de er designet for lengre og smalere damer. I pencilskjørt, skjorte og høye hæler ser jeg ut som det jeg er, en bitteliten dame med timeglassfigur, ikke helt moderne type kropp (i dag foretrekkes det visst mindre midje), men ikke feit.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.