Sommer og lunsjer

0

For en stund siden fikk jeg en overraskende, men veldig hyggelig, invitasjon tilsendt på mail.

Det var PR-operatørene som inviterte til Samsungs sommerlunsj på Sawan.

Ta inn hele skjermen 18.06.2013 201905.bmp

Jeg er vel ikke egentlig vant til å bli invitert på så mange slike blogg-arrangementer, i hvertfall ikke fra PR-byråer, så jeg syntes jo dette var litt festlig. I tillegg humret jeg over at det kom dagen etter at jeg for første gang hadde nevnt restauranten Sawan i sosiale medier – i en tag på et par bilder på Instagram. «Noen gjør jobben sin i å spore opp bloggere og spre det gode budskap», tenkte jeg og sendte en varm tanke til den personen.

Siden jeg tross alt har hatt litt mer «å gå på» i det siste, bestemte jeg meg for å si ja til dette, og meldte meg på lunsjen. Dessverre kom det noen uforutsette komplikasjoner i veien , så jeg fikk ikke deltatt likevel. Jeg snakket så vidt med en hektisk, men veldig hyggelig, «PR-operatør» for å melde avbud, og jeg må si at jeg mimret litt tilbake til egne opplevelser med å arrangere ting. Alt som skal skje i siste liten med mailer, telefoner og meldinger tikkende inn fra alle kanter… det er et enormt press, men likevel så godt når det man har planlagt endelig blir realisert.

Jeg snakker vel egentlig ikke så mye i sosiale medier om hva jeg har drevet med før, men så vet dere det, at jeg er kyndig i å organisere både konferanser (helt opp på ministernivå i utlandet – oioi!), matchmaking/speed-dating for bedrifter og alskens små og store møter. Det er utrolig gøy, for man får møte veldig mange spennende mennesker, og samtidig veldig hektisk når man skal holde orden på både det faglige og det organisatoriske!

Jeg kan altså ikke rapportere fra dagens arrangement på Sawan, og det er jo egentlig litt trist siden jeg da gikk glipp av spennende produktnyheter fra Samsung og sikkert mange hyggelige og interessante mennesker også. Men jeg kan jo alltids slenge inn et par ord om Sawan, for der har jeg faktisk vært tidligere i sommer! 🙂

20130618-191811.jpg

Sawan ligger i President Harbitz gate på Frogner i lokalene som tidligere huset Le Canard, stille og tilbaketrukket innimellom store hus og like store, gamle trær. Det flotte barområdet nede vokser opp i en koselig terrasse oppe, med myke sofaer og behagelig albuerom mellom bordene.  Inne er det lunt og orientalsk med varme farger, blomstermotiver og lys, og restauranten har også to hyggelige chambre separee, ett ute og ett i underetasjen.

Vi opplevde servicen som tilstedeværende, høflig og lite påtrengende.

Maten er thai-inspirert, og en god del av menyen er basert på at man bestiller flere småretter til bordet som man deler. Det er et konsept vi liker veldig godt selv, for da får alle smakt på litt forskjellig, og man kan tilpasse bestillingen etter humør og smaksløker.

Bildet viser blant annet satay av lam og scampi, og spicy tuna maki som virkelig var skikkelig spicy! Det møre lammekjøttet med mynte kunne de bare fortsatt å servere hele kvelden for min del. Hovedretten med grillet hummer, kamskjell og scampi kan også anbefales på det sterkeste! Vi bestilte også crispy duck, og ble ikke skuffet.

Både råvarer, smak og presentasjon får høyeste karakter av meg, og Sawan klarer så absolutt å ta kampen opp mot for eksempel Nodee.

20130618-191913.jpg

20130618-191931.jpgFår du anledning til å besøke Sawan, bestill gjerne ostekaken med mango – en frisk og annerledes avslutning på et forhåpentligvis flott måltid.

Sawan – vi gleder oss til å komme tilbake. 🙂

 

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.