To gode nyheter i dag!

2

Vel, ok. Egentlig var dette for et par dager siden, men i min verden så er det nesten som i dag da. 🙂

1. Ny generalsekretær i ME-foreningen!

Gry Finstad Molland er kjent for mange i ME-miljøet som en skikkelig løvemamma, og har skrevet en god stund på bloggen Livets fargerike nyanserJeg tenker at Gry har med seg både livserfaring, er fargerik og kan se nyansene når hun nå i juli blir ny generalsekretær i ME-foreningen. Gratulerer! 🙂

20130607-165605.jpg

 

2. Rituximab-studie fra UK?

Den andre gode nyheten er at den britiske organisasjonen Invest in ME ser mulighetene for en Rituximab-studie i Storbritannia. Jeg har ikke helt fått tak i så mange detaljer her, men det er i alle fall snakk om en innsamlingsaksjon. Invest in ME står bak den årlige, store internasjonale konferansen om ME, som blir avholdt i London i månedsskiftet mai/juni. (Kort referat på norsk finner du her.)

20130607-165613.jpg

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Enig! To gode nyheter! Og gode nyheter skal deles og deles 🙂 En god nyhet blir aldri for gammel, gjør den vel? Håpet stiger nesten for hver dag her nå… Endelig! – må vi vel kunne si nå? 🙂 Takk igjen 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.