En litt skuffet geriljahager

2

På høstparten i fjor fikk jeg for meg at jeg skulle geriljahage, og gikk til verks med alle krefter.

Jeg var så fornøyd med meg selv da, og så for meg en vår der den lille, grønne flekken utenfor huset skulle bugne av krokus, snøklokker og annet.

Flere ganger i vinter tittet jeg fornøyd og humret når jeg gikk forbi, men etter hvert som våren kom, mistet jeg litt av gleden.
20130527-133826.jpg
Det kom jo rett og slett ingen blomster!!

Jeg så noen få av disse blå som jeg har glemt hva heter, og et par små, gule krokus. Ikke akkurat det resultatet jeg hadde håpet på.
20130527-133941.jpg
Ikke vet jeg hva det skyldes. Kanskje var det noe med løkene, kanskje plantet jeg feil, eller for sent. Kanskje er det veldig dårlig jord akkurat på denne flekken? At den for det meste ligger i skygge, og at snøen lå mye lenger enn jeg har sett før i år vet jeg. Men jeg ville likevel trodd resultatene ble littbedre.

Jaja, så har jeg i alle fall forsøkt. 🙂 Og hvem vet, kanskje det kommer noe mer der til neste år?

Share.

About Author

2 kommentarer

 1. Hei du!
  Jeg har lenge lurt på det hvordan det gikk med «hagen» din. Så trist at det ikke ble mer resultater. Men det har vel vært en for kald vår eller noe slikt. Jeg syns du skulle prøve igjen. Artig konsept iallfall-. SKulle ønske noen hadde gjort litt geriljaplanting her hos meg, jeg har masse plass til overs!

  • Hehe, vi får se om det blir noe mer eller om jeg gir meg med det ene forsøket. 🙂
   Det finnes i alle fall mange slike grønne «flekker» som ikke hadde hatt vondt av noen blomsterfrø eller -løker.

   Du får invitere til geriljahage-dugnad. 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.