Dagens detaljer: Dior «Birds of Paradise» ~ Samba

1

Hvis dagen ikke er så god som jeg gjerne skulle ønsket at den var, er det å forsøke å pynte seg litt og leke med farger en god kilde til oppmuntring.

For en stund siden hadde jeg noen minutter nede på Aker Brygge, og vips ble jeg helt automagisk sugd inn på parfymeriet der gitt. Jeg som egentlig ikke hadde tenkt å kjøpe noe fra Diors «Birds of Paradise»-kolleksjon, så plutselig at «Samba»-duoen var i akkurat de sommerfargene jeg gikk og siklet etter. 😉

20130521-185653.jpg

Jeg regner med at det er flere enn meg som har hatt en viss fascinasjon for påfugler og deres nydelige fjær en gang i tiden, og dette duosettet med lakk er sterkt inspirert av påfuglens farger, i likhet med resten av kolleksjonen så klart.

20130521-185701.jpg

Duoen heter altså «Samba», og fargene beskrives som «metallisk påfuglblå» (Samba #794) og «kjølig turkis» (Samba #402). Størrelsen på lakkene er litt mindre enn de vanlige lakkene.

20130521-185644.jpg

Den påfuglblå har en kraftig farge og et flott skimmer, med en metallisk finish. Dette kan gjøre at den striper litt ved påføring. Den er heller ikke veldig dekkende, og på bildet har jeg ett lag av den turkise og to lag av den skimrende blå. Helhetsinntrykket er lekkert og gir definitivt «tropiske» assosiasjoner! Den ligner kanskje litt på Chanels Azure, men man ser likevel klart forskjell.

Den lyse turkise er nesten mintgrønn spør du meg, og en kremfarge uten noe skimmer. Den dekket faktisk nesten helt på ett lag hos meg, og jeg brydde meg ikke om å legge flere lag enn det siden jeg skulle ha den påfuglblå over. Den er kanskje ikke den enkleste kremfargen jeg har lagt, men nå var jeg litt i sånn «hastverksmodus». 😉

Du kan lese mer om fargene og forslag til lignende lakker hos Temptalia. 

Nå sikler jeg veldig på denne kjølige øyenskygge-paletten!! 🙂 Men jeg tror jeg skal gå på jakt i sminkeskuffen før jeg kjøper noe nytt der, for jeg har mange paletter som helt sikkert har noe lignende som dette. Av og til kan man jo bruke nye utgivelser og kolleksjoner som inspirasjon, og så sette sammen en «look» basert på det man har fra før. (Gurimalla, nå hørtes jeg nesten fornuftig ut!)

 

20130521-185710.jpgDisse blåfargene inspirerer i hvertfall meg og får meg i skikkelig sommerhumør!! 😀

 

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.