Vårlykke! :-)

4

Javisst er det hyggelig med rolige dager, men jeg må si jeg virkelig verdsetter sosiale møter utenfor husets fire vegger også.

Når man i flere år har tilbrakt de aller fleste dagene hjemme, så er det høytid og fest å klare å komme seg ut på noe sosialt.

Enn så lenge er aksjonsradiusen fortsatt noe begrenset, og jeg kjenner godt at grensen går ved maks 2 time. Selv da må jeg «legges ned» ved hjemkomst, men takket være blant annet den gode hjelpen jeg har fått på Strømmen Medisinske Senter er mye mulig og restitusjonstiden definitivt kortere.

Så i dag har jeg faktisk vært i barnebursdag!!

Det er ikke hverdagskost! Men med gode venner som har forståelse for begrensninger, kort vei hjem og en snill mann som kjører og ordner, så gikk det bra. Og det var koselig å sitte sammen med venner jeg savner ute i sola med god mat, glade barn, kaker og sang. Kunne ikke hatt en bedre søndag!

Vårtegn ble servert av ivrige barnehender. 🙂
20130505-191745.jpg
Bursdagsbarnet er hekta på Cars, og favoritten er Lightning McQueen. Jeg må innrømme at jeg ikke har fulgt med så veldig mye på det, men jeg hadde i hvertfall med noen «racerbil-inspirerte» cupcakes som falt i smak.
20130505-191940.jpg
Og dere skulle ha sett uttrykket da han fikk se kaka de hadde lagd til ham!!
20130505-192114.jpg
Den gjorde STOR lykke! 😀

Barns glede er smittende, og med mange glade barn OG voksne i dag vil jeg bare si at helga endte på en skikkelig opptur for min del!

Share.

About Author

4 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.